Νέο Suzuki IGNIS HYBRID – Πασπαρτού !

Κοινοποίησε το άρθρο

To νέο Suzuki IGNIS HYBRID επέστρεψε! Νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, νέος κινητήρας για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και την αναβαθμισμένη τεχνολογία Suzuki HYBRID σε κάθε έκδοση είναι ενδεικτικά τα στοιχεία που απογειώνουν το Νέο Suzuki IGNIS HYBRID.

Διατηρώντας την πρωτιά του μοναδικού υβριδικού SUV αυτοκίνητου στην κατηγορία Α’, ανανεώνεται και εμφανισιακά, ενώ υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, τόσο σε εντός, όσο και εκτός δρόμου διαδρομές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η ALFA ROMEO Milano αλλάζει όνομα!

Η ALFA ROMEO αναγκάζεται να μετονομάσει τη πολυσυζητημένη Milano μετά από έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία. Και το νέο όνομα αυτής: Junior   Η πολυαναμενόμενη Milano έφερε...

MERCEDES-BENZ GLB 2024: Υβριδικό φρεσκάρισμα – Τιμές

Ανανεωμένη σχεδίαση, βελτιωμένο βασικό εξοπλισμό και αναβαθμισμένο πακέτο υποβοήθησης οδήγησης διαθέτει πλέον η MERCEDES-BENZ GLB     Η ανανέωση ή facelift, όπως συνηθίζεται να λέγεται πλέον, των...

JEEP Wrangler 4xe 2024 : Κλασική αναβάθμιση – Τιμές

  Το Wrangler, το πιο εμβληματικό μοντέλο της JEEP, ανανεώνεται διατηρώντας όμως τα παραδοσιακά του χαρακτηριστικά     Στο Wrangler ΜΥ24, η αισθητική παραμένει κλασική, έχοντας ως κύρια...

Με το λανσάρισμα του το στο τέλος του 2016, το IGNIS έδειξε ότι ήρθε για να ξεχωρίσει έτσι κατάφερε να διακριθεί στους 3 κορυφαίους φιναλίστ στα World Car awards στην κατηγορία World Urban Car 2017 και συνέχισε να κερδίζει τους οδηγούς σε όλο το κόσμο. Το νέο IGNIS συνδυάζει iconic style με ένα συμπαγές αμάξωμα και εξαιρετικές επιδόσεις. Ο παραπάνω συνδυασμός του δίνει την θέση της πιο ελκυστικής και πρακτικής πρότασης στην αγορά.

 

  • Iconic SUV styling

Το Νέο IGNIS ενώ διατηρεί την μινιμαλιστική αισθητική του, συγχρόνως κατορθώνει να

ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο εξαιτίας της δυναμικής του εικόνας.

Η νέα μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων και οι επανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ενισχύουν περαιτέρω το SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τη μοναδικότητά του.

  • Urban εσωτερικό με φουτουριστικές λεπτομέρειες

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης με ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς ασημί (silver) ή οι μπλε (dark blue) που επενδύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου στην κάτω κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών προσθέτουν μια ιδιαίτερη αίσθηση συμπληρώνοντας την κομψότητα και την νεανική εμφάνιση που διαθέτει.

 

 

  • Αναβαθμισμένες επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου

Ένας νέος κινητήρας K12D 1.2 DUALJET σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid με σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας ιόντων λιθίου 10Αh, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου ενώ πλέον διατίθεται και με κιβώτιο συνεχώς

μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Χαρακτηριστικά απόδοσης1,2 DUALJET
Μέγιστη ιπποδύναμη83 ίπποι / 6.000 σ.α.λ.
Μέγιστη ροπή107 Nm / 2.800 σ.α.λ.

 

  • Σύστημα τετρακίνησης ALL GRIP Auto

Το Suzuki IGNIS Hybrid αποτελεί την απόλυτη επιλογή συνδυάζοντας την τετρακίνηση της Suzuki με την υβριδική τεχνολογία. Το σύστημα τετρακίνησης All Grip Auto που διαθέτει το νέο IGNIS βελτιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Με την χρήση ενός συνεκτικού συμπλέκτη, το σύστημα κατανέμει αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς.