SUZUKI Vitara 2024 – Τιμές

Κοινοποίησε το άρθρο

Ανανεωμένο αισθητικά και με νέα συστήματα ασφάλειας έρχεται το SUZUKI Vitara

 

 

 

Το SUZUKI Vitara, είναι ένας από τους διαχρονικούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας των «αυθεντικών» SUV. Τώρα, ήρθε η ώρα της ανανέωσης, με τη SUZUKI, όπως και στη περίπτωση του νέου Swift, να διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

Στο εμπρός μέρος, το ανανεωμένο Vitara, διαθέτει μια νέα γρίλια σε piano black χρώμα, «σμιλεμένα» φτερά και κωνικούς προβολείς. Η υπερυψωμένη γραμμή αμαξώματος, εκτός από σπορ εμφάνιση προσφέρει και ένα αίσθημα ελευθερίας. Για εντός και εκτός πόλης περιπέτειες.

Ο αέρας ανανέωσης έχει φέρει και δέκα εξωτερικούς χρωματισμούς. Πέντε μονόχρωμους και πέντε δίχρωμους. Ξεχωρίζουν το μπλε Sphere Blue Pearl που συνδυάζεται με το μαύρο Cosmic Black Pearl Metallic και το γκρι Titan Dark Grey Pearl Metallic.

Το εσωτερικό του νέου Vitara είναι κομψό και ποιοτικό, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ενώ διαθέτει προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή.

Το νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 9 ιντσών επιτρέπει στους οδηγούς να επιβεβαιώνουν τις ρυθμίσεις και τις βασικές πληροφορίες λειτουργίας του οχήματος με μια γρήγορη ματιά. Το σύστημα υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα smartphone μέσω USB και Wi-Fi®, επιτρέποντας τη χρήση εφαρμογών μέσω Apple CarPlay και Android Auto™.

Υπάρχει βέβαια και το Suzuki Connect, μια εφαρμογή για smartphone και μια σουίτα υπηρεσιών που επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν το όχημά τους εξ αποστάσεως. Mπορεί επίσης να συνδεθεί με το σύστημα πολυμέσων και να εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις στην οθόνη.

Για την κίνηση του Vitara υπάρχουν δύο επιλογές. Ο κινητήρας 1.5 Dualjet των 102 ίππων, συνεργάζεται με ένα υβριδικό σύστημα που αποτελείται από μια μονάδα γεννήτριας (Motor Generator Unit – MGU), μια μπαταρία ιόντων λιθίου 140 V και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Auto Gear Shift (AGS) 6 σχέσεων.

Η συνδυαστική ισχύς της συγκεκριμένης έκδοσης φτάνει τους 116 ίππους, ενώ η MGU όχι μόνο παρέχει ισχύ για αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση, αλλά παρεμβαίνει και κατά τις αλλαγές ταχυτήτων, με αποτέλεσμα την ομαλή επιτάχυνση. Παράγει επίσης ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση των μπαταριών κατά την κύλιση και την επιβράδυνση.

Ο κινητήρας 1.4 Booster Jet των 129 ίππων, έχει τη…βοήθεια ενός ήπια υβριδικού συστήματος 48 SHVS. Το οποίο, εκτός από τη διασφάλιση γρήγορης και αθόρυβης επανεκκίνησης του κινητήρα, παρέχει υποβοήθηση για την επιτάχυνση και οικονομία καυσίμου.

Φυσικά το SUZUKI Vitara, είναι εξοπλισμένο και με το γνωστό σύστημα Allgrip Select 4WD. Το οποίο επιτρέπει την κίνηση ακόμα και σε δύσβατο έδαφος ή επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής. Έχει τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης 4WD: Auto, Sport, Snow και Lock mode, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν το οδηγικό προφίλ χρησιμοποιώντας έναν επιλογέα στην κεντρική κονσόλα.

Το ανανεωμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία γκάμα αναβαθμισμένων τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, που συμβάλλουν στην προστασία των οδηγών και των επιβατών.

Οι τιμές του ανανεωμένου SUZUKI Vitara ξεκινούν από 20.580 ευρώ που έχει η έκδοση GL 2WD Hybrid 48V των 129 ίππων. Η GL+ κοστίζει 22.980 ευρώ και η GLX 25.880 ευρώ. Η τετρακίνητη έκδοση 4WD GL+ αρχίζει από 26.180 ευρώ.

Οι τιμές του Vitara με υβριδικό σύστημα Strong hybrid και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινούν από τα 26.880 ευρώ (GL+) για την έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς και από 29.680 ευρώ (GL+) για την τετρακίνητη.

Το νέο SUZUKI Vitara συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (ή 100.000 χλμ. για τα μηχανικά / ηλεκτρικά μέρη), 12 έτη για το αμάξωμα και 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ τις τιμές όλων των μοντέλων της SUZUKI.