Η όγδοη γενιά του VW Golf αποκαλύπτεται στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Μία μεγάλη πρεμιέρα για τους Έλληνες φίλους του αυτοκινήτου! Μόλις δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια αποκάλυψή του στην έδρα της Volkswagen, το Wolfsburg, το ολοκαίνουργιο Golf θα βρίσκεται στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019», την ετήσια έκθεση αυτοκινήτου που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας.

Το νέο Golf, αισίως στην όγδοη γενιά του, ένα μοντέλο-θρύλος με περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε 45 χρόνια καριέρας, πλέον εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή: διασυνδεμένο, προνοητικό, ευφυές, εξηλεκτρισμένο. Και οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, πριν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους!

 

Όμως το νέο Golf δεν είναι η μοναδική πρεμιέρα για τη Volkswagen στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019. Στον 573 τ.μ. εκθεσιακό χώρο της Kosmocar-Volkswagen, δημιουργημένο σύμφωνα με την νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας, την πανελλήνια πρεμιέρα τους θα έχουν πέντε ακόμα μοντέλα! Δύο από αυτά είναι πολύ ιδιαίτερες εκδόσεις του best-seller T-Roc, του compact SUV της μάρκας:

  • Το νέο T-Roc R, ισχυρό όσο ένα γνήσιο σπορ μοντέλο, πρακτικό όσο ένα ευέλικτο SUV. Με ισχύ 300 ίππων το compact και δυναμικό T-Roc R επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα – χωρίς ηλεκτρονικό περιορισμό – φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

 

  • Το νέο TRoc Cabriolet, ένα μοντέλο που ανοίγει νέους ορίζοντες στα SUV. Ως το πρώτο cabriolet μοντέλο στα compact SUV, το νέο T-Roc Cabriolet συνδυάζει την εμφάνιση και τη δυναμική των «συμβατικών» SUV με τη μοναδική οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή. Ένα μοντέλο που ιδίως στην Ελλάδα, αναμένεται να αγαπηθεί πολύ!

Δίπλα σε αυτά, μία νέα έκδοση του Volkswagen Tiguan, του μεσαίου SUV που το 2018 αναδείχθηκε στο παγκόσμιο best-seller για τη Volkswagen:

  • Το νέο Tiguan Allspace, με μεγαλύτερες διαστάσεις από το «κλασσικό» Tiguan, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα άνετης φιλοξενίας επτά επιβατών!