Η ιστορία του Golf: Golf Mk6 – 2008 έως 2012

Κοινοποίησε το άρθρο
Hi-end compact κατηγορία. Έως τα τέλη Ιουλίου 2012, άλλα 2,85 εκατομμύρια Golf είχαν κατασκευαστεί σε μόλις τέσσερα χρόνια με βάση την έκτη γενιά που εισήχθη το 2008.

Και η ασφάλεια για άλλη μια φορά έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός: το – ακόμα συγκολλούμενο με λέιζερ – αμάξωμα ήταν τόσο σταθερό που πέτυχε το μέγιστο των πέντε αστέρων στις δοκιμές του EuroNCAP με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ένας επιπλέον αερόσακος συμπεριλαμβανόταν πλέον ως στάνταρ: ο αερόσακος του γόνατου. Από την άποψη της ποιότητας, το εσωτερικό του Mk6 Golf θεωρήθηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Τα νέα συστήματα υποβοήθησης, όπως ο δυναμικός έλεγχος φωτεινής δέσμης φωτισμού Assist, το Park Assist, το Hill Start Assist και νέες τεχνολογίες, όπως ο προσαρμοζόμενος έλεγχος πλαισίου (Adaptive Chassis Control – DCC), έκαναν το 2009 το “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς“, όπως ανακηρύχθηκε, το πιο προοδευτικό Golf μέχρι τότε.

Διατίθεντο επίσης λειτουργίες όπως το σύστημα εκκίνησης / διακοπής λειτουργίας και η λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, το δυναμικό φως στροφής και τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED.