2021 VW Polo Facelift : Έχει πάθει… Golf

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Volkswagen θα ανανεώσει το Polo το 2021. Ένα από τα πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά αυτοκίνητα της μάρκας θα υποστεί ένα ελαφρύ… λίφτινγκ ενώ ήδη είναι στο στάδιο των δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες. Το Kolesa.ru επιχείρησαν να αποδώσουν ψηφιακά τις αλλαγές που προβλέπονται να διαμορφώσουν το Polo.

Το ανανεωμένο Volkswagen Polo λοιπόν, αναμένεται  να εφαρμόσει την σχεδιαστική γραμμή του νέου Golf με νέους προβολείς με φώτα ημέρας LED, ένα αναβαθμισμένο κάτω μέρος του προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισόδους αέρα και μια νέα μάσκα ψυγείου.

Στο πίσω μέρος, το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο φαίνεται να είναι το νέο σχήμα των πίσω φώτων που εκτείνονται τώρα στην πόρτα. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές πινελιές στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Εκτός από τις βελτιώσεις στο σχεδιασμό, ακούγεται λογικό ότι η Volkswagen θα δώσει στο Polo μια νέα γκάμα κινητήρων που θα ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών της Ευρώπης και θα μειώσει τα μέσα επίπεδα εκπομπών της εταιρείας. Περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον ένα ήπιο-υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην ξαναδούμε επιλογές σε diesel μηχανικά σύνολα

Φωτογραφίες: Kolesa.ru