ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, πώς θα το βλέπατε;

Κοινοποίησε το άρθρο
ID.3 σε cabrio έκδοση

Σε μία ευχάριστα αιφνιδιαστική κίνηση, η Volkswagen κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media και θέτει ένα πρωτότυπο ερώτημα για την επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης: ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, πώς θα το βλέπατε;”

Το ερώτημα απευθύνει ευθέως ο κ. Ralf Brandstätter, CEO της Volkswagen Passenger Cars, στην προσωπική σελίδα του στο LinkedIn: http://bit.ly/RALF_BRANDSTAETTER_ON_LINKEDIN_ID3_CABRIO. Καλεί μάλιστα όσους επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει «η απόλαυση της φύσης με την οροφή κατεβασμένη, παράλληλα με την άμεση, δυνατή επιτάχυνση που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, θα πρόσφερε μία πρωτόγνωρη, ξεχωριστή εμπειρία ελευθερίας».

Οι σχεδιαστές της Volkswagen στο Wolfsburg, έχουν ήδη έτοιμες κάποιες πρώτες προσεγγίσεις του πώς θα φαινόταν ένα ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, ποια άποψη θα είχατε;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το 2020, το Volkswagen Group ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης της αγοράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Δυτική Ευρώπη, τη χρονιά που πέρασε, με μερίδιο περίπου 25% (2019: 14%).

Συνολικά, περίπου 212.000 BEV ή PHEV οχήματα Volkswagen παραδόθηκαν σε πελάτες το 2020, από τα οποία περίπου 134.000 αμιγώς ηλεκτρικά. Από αυτά, περίπου 56.500 ήταν οι πωλήσεις του ολοκαίνουργιου ID.3, σε μόλις τέσσερις μήνες εμπορικής καριέρας – διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.