Volkswagen T-Cross με δόση από 159€ το μήνα

Κοινοποίησε το άρθρο
Volkswagen T-Cross

Το νέο T-Cross είναι ένα compact SUV που εξασφαλίζει με χαμηλό κόστος την είσοδο στη συγκεκριμένη κατηγορία, σε συνδυασμό με ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο βασικού εξοπλισμού και μεγάλη προσαρμοστικότητα.

Tο T-Cross βασίζεται, όπως και το Polo, στο μεταβλητό πλαίσιο για εγκάρσια τοποθετημένους κινητήρες (MQB) και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Navarra.

“Παιδί της πόλης” περισσότερο από το TRoc, σαφώς μικρότερο από το Tiguan, πολυεργαλείο όπως ένα Touareg με σημαντικές δυνατότητες εξατομίκευσης  

Το T-Cross εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, με σαφείς ομοιότητες με την υπόλοιπη γκάμα των SUV της μάρκας. Την ίδια στιγμή το εξωτερικό κάνει σαφή το ξεχωριστό χαρακτήρα του νέου SUV. Με μήκος ελάχιστα μικρότερο των 4,11 μέτρων, είναι μεγαλύτερο κατά 55 χιλιοστά σε σχέση με το Polo.

Η μεταξύ τους διαφορά είναι περισσότερο εμφανής σε ότι αφορά το ύψος των δύο μοντέλων, καθώς αυτό του T-Cross φτάνει τα 1.584 χιλιοστά όταν το Polo δεν ξεπερνά τα 1.446 χιλιοστά. Το μεταξόνιο των 2.551 χιλιοστών είναι πολύ μεγάλο αναλογικά με το εξωτερικό μήκος – κάτι που αυξάνει το χώρο στο εσωτερικό και εξασφαλίζει αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης.

Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης είναι χαρακτηριστική για ένα SUV. Ο οδηγός και ο συνοδηγός κάθονται 597 χιλιοστά πιο ψηλά από το δρόμο, ενώ οι πίσω επιβάτες είναι ακόμα πιο ψηλά, στα 652 χιλιοστά. Συγκριτικά, οι θέσεις στο εσωτερικό βρίσκονται 10 εκατοστά πιο ψηλά σε σχέση με το Polo, γεγονός που εγγυάται πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα.

Τώρα χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, φαίνεται ακόμη πιο δελεαστικό, τόσο στην βασική του έκδοση αλλά και πιο πάνω, με μειωμένες τιμές λόγω του Online Bonus έως και 1.000 ευρώ.

Αποκτήστε online το T-Cross, με το πρόγραμμα Volkswagen More for you, με:

  • Online Bonus έως 1.000€
  • Από 159€ το μήνα*
  • 1η δόση 4 μήνες μετά

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρείας εδώ.

* Η χρηματοδότηση αφορά T-Cross 1.0 TSI 95PS Life με αξία αυτοκινήτου 18.800€, On Line Bonus 700€, Προκαταβολή 31,7%, Ονομαστικό επιτόκιο 3,5% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 4,89%), χρονική διάρκεια 48 μήνες, δόση 159€/μήνα πλην τελευταίας 8.094€ (περιλαμβάνονται άτοκα έξοδα διαχείρισης υπέρ τρίτων, προστασία δανείου Α και εξάμηνη ασφάλιση οχήματος). Επιπλέον, περιλαμβάνονται 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση.