Πανελλαδικό συνέδριο Volvo στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίησε το άρθρο

Έχουμε γράψει και παλαιότερα, ότι αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους από την Θεσσαλονίκη. Άλλες πάλι, με δραστηριότητα στην Αθήνα για πολλά χρόνια, επέλεξαν κατά καιρούς, ότι νέο ήθελαν να φέρουν στη αγορά να το “τεστάρουν” πρώτα στη Θεσσαλονίκη, η οποία ζει-αγοράζει-προτιμά με διαφορετικά στάνταρ από άλλες πόλεις και γενικότερα ζει με συναισθηματισμό το οτιδήποτε και το δηλώνει με τις επιλογές του κόσμου της τελικά.
Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν και στην αγορά αυτοκινήτου, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε μάρκες που σε Πανελλαδικό επίπεδο δεν είναι στο top 5, στη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις. Αυτό προφανώς αφουγκράστηκε και η Volvo Car Hellas και το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου όλη η ομάδα της βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλαδικό συνέδριο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε με σκοπό να τιμήσουν τους συνεργάτες της Βόρειας Ελλάδας για τη συνεισφορά τους στην πορεία της μάρκας και να δείξουνε ότι βρίσκονται κοντά σε όλους τους πελάτες τους, έχοντας ως άμεση και στρατηγική προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτησή τους σε κάθε επίπεδο. Άλλωστε η εξυπηρέτηση πελατών και η αναβάθμιση συνολικά του δικτύου της Volvo σε όλη την Ελλάδα, είναι και πρωταρχικός στόχος που έχει θέσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας στην Ελλάδα, κ. Νίκος Γιαννουσάς από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Volvo