
Μετά την επέκταση -πέραν της 30ης Νοεμβρίου- της καραντίνας για τον περιορισμό της διασποράς του covid19 στη χώρα μας, και τις νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ αποφάσισε την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του αυτοκινήτου και του karting του μηνός Δεκεμβρίου.
Η απόφαση ελήφθη βάσει της εγκυκλίου της ΓΓΑ, με τίτλο «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού – 24η Εγκύκλιος» (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/136/οικ.22080) που παρέλαβε η Ομοσπονδία μας στις 30/11.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ράλι Ντακάρ 2027: Αλλάζει χώρα ο αγώνας – Πού θα διεξαχθεί, πότε επιστρέφει στη...
Το Ράλι Ντακάρ 2027 δεν θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία. Η διοργάνωση μεταφέρεται σε άλλη χώρα, ενώ το Βασίλειο θα φιλοξενήσει τον αγώνα το 2028.
FIAT Multiplina: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 3 μέτρων που χωράει 4 επιβάτες!
Το FIAT Multiplina είναι ένα ηλεκτρικό τετραθέσιο concept μήκους 3,04 μέτρων. Δείτε τη σχεδίαση, τις διαστάσεις και τη σύνδεσή του με το ιστορικό FIAT 600 Multipla.
28η Οκτωβρίου 2026: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών – Όλες οι ώρες και οι...
28η Οκτωβρίου 2026: Δείτε πότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, σε ποιους δρόμους και ποια οχήματα εξαιρούνται.
Με δεδομένο ότι η υγεία όλων στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όλων των συμπολιτών μας προέχει, η ΟΜΑΕ εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές της να μένετε υγιείς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της κοινωνίας μας.
Γραφείο Τύπου ΟΜΑΕ















