
Με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Γεώργιος Πολυζώης Skoda Fabia R5, κέρδισαν και τις τρεις Ειδικές Διαδρομές του 37ου Ράλλυ Φθιώτιδος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εμπειρία τους στις μεταβαλλόμενες συνθήκες!
Με το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος να περιλαμβάνει μια μόνο Ειδική Διαδρομή, λόγω των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών, τα 39 πληρώματα που έλαβαν εκκίνηση είχαν να αντιμετωπίσουν και την “σπαζοκεφαλιά” της σωστής επιλογής σωστών ελαστικών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
OMODA & JAECOO: Ξεκίνημα με προνομιακές τιμές και δώρα
Μοναδικά προνόμια θα έχουν όσοι προ-παραγγείλουν μέχρι το τέλος του Μαΐου τα μοντέλα της OMODA & JAECOO, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Ένα...
Που θα δείτε το νέο FORD Puma Gen-E
Η FORD προσκαλεί το κοινό στο εμπορικό κέντρο Golden Hall για μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Puma Gen-E.
Τo νέο Puma...
Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2025
Το KΙΑ EV3 ήταν ο νικητής στα World Car Awards 2025.
Σε συλλέκτη βραβείων εξελίσσεται το KIA EV3. Γιατί το, ευρωπαϊκών προδιαγραφών νέο ηλεκτρικό μοντέλο...
Οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Γεώργιος Πολυζώης Skoda Fabia R5, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, κερδίζοντας όλες τις ειδικές διαδρομές αυξάνοντας την διαφορά τους στο πρωτάθλημα από τους έτερους διεκδικητές του.
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπαντούνας