START LINE ΡΑΛΛΥ – Νικητές οι Παπαδημητρίου-Πετρόπουλος

Κοινοποίησε το άρθρο

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2020 άνοιξε με το START LINE ΡΑΛΛΥ, στην περιοχή του Λουτρακίου όπου οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος κατέκτησαν την νίκη, με Skoda Fabia R5.

Μετά από μήνες αναμονής λόγω του Covid-19, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος εκκίνησε το Σάββατο 18 Ιουλίου, με το START LINE ΡΑΛΛΥ να αποτελεί τον εναρκτήριο γύρο του θεσμού στις ειδικές διαδρομές της περιοχλης του Λουτρακίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MG EXE 181 με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο (video)

  Το ηλεκτρικό πρωτότυπο hypercar EXE181 της MG Motor, συνδέει το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον της μάρκας, έχοντας ως κύριο στόχο να σπάσει τα...

Πρωτομαγιά : Πως θα κυκλοφορήσουν τα Μ.Μ.Μ.

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μ. Τετάρτη. Γιατί στην απεργία της ΓΣΕΕ, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα συμμετάσχουν και τα σωματεία των...

NISSAN Concepts : Το μέλλον ξεκινά από την Κίνα (video)

Πρωτότυπα μοντέλα για όλες τις διαθέσεις, που θα καλύπτουν τις μελλοντικές ανάγκες κινητικότητας παρουσίασε η NISSAN στην Κίνα       Δεν υπάρχει πλέον εταιρεία που να προγραμματίζει...

Τα 30 πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα πήραν εκκίνηση το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας να αντιμετωπίσουν 63,61 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε αγαπημένες “Ακροπολικές” ειδικές διαδρομές.

Ξεχωριστή νότα στον αγώνα έδωσε το νυχτερινό τμήμα των ειδικών διαδρομών, με τους προβολείς των αυτοκίνητων και το θέαμα που πρόσφεραν οι πρωταγωνιστές να θυμίζουν παλαιότερες εποχές των Ελληνικών αγώνων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος Skoda Fabia R5, από την 1η ειδική διαδρομή θέλησαν να δείξουν πως στόχος τους ήταν το πρώτο σκαλί του βάθρου. Οδήγησαν αλάνθαστα δείχνοντας την κλάση τους, κερδίζοντας κάθε ειδική διαδρομή του αγώνα.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι εκπληκτικοί Γιώργος Ζυμαρίδης – Σούκουλης Κωνσταντίνος Skoda Fabia R5. Το πλήρωμα στην πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητοκατάφερε να σημειώσει εκπληκτικούς χρόνους και αν αναλογιστούμε πως ο οδηγός επιστρέφει στα Ράλλυ μετά από 15 χρόνια, το επίτευμα τους είναι αξιοζήλευτο!

 

 

Την τρίτη θέση του βάθρου συμπλήρωσαν οι Ιορδάνης Σερδερίδης – Frederic Miclotte με ακόμη ένα Skoda Fabia R5.