O Όμιλος Συγγελίδη σε συνεργασία με την Γιαννίρης ΑΕ, για ακόμη μια φορά αποτελούν τους απόλυτους πρωταγωνιστές σε ένα μεγάλο εκθεσιακό event που της Θεσσαλονίκης, που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους.
Ο λόγος για την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-18 Σεπτεμβρίου στους χώρους της ΔΕΘ- HELEXPO.
Η εταιρεία μας θα βρεθεί εκεί με μια εντυπωσιακή παρουσία με 4 διαφορετικά περίπτερα, Peugeot, DS, Jeep και Citroën, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα, τόσο των επιβατικών όσο και των επαγγελματικών οχημάτων. Τα περίπτερα θα βρίσκονται στους τομείς Α5 και Α8 στους χώρους της ΔΕΘ.
Αναλυτικότερα:
H Peugeot, παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της αυτοκίνησης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, στην οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους επισκέπτες. Ο λόγος για το Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport με ιπποδύναμη 270 HP, που θα πραγματοποιήσει την πρώτη πανελλαδική παρουσίαση. Επιπλέον η πλήρης γκάμα μοντέλων Peugeot θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα περίπτερο με όλη την premium φιλοσοφία των «λιονταριών». Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση και για το νέο SUV Peugeot 2008 που έχει ταράξει τα νερά στην κατηγορία με την ανανεωμένη «άγρια» εμφάνισή του.
Τα premium και επιβλητικά DS όπως είναι φυσικό θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών, καθώς είναι μία από τις πρώτες φορές που η φίρμα παρουσιάζεται με πλήρη γκάμα σε ένα δικό της περίπτερο. Το ανανεωμένο DS3 με την νέα ολοκαίνουρια μάσκα DS κάνει την επίσημη πρεμιέρα του για πρώτη φορά σε έκθεση στην Ελλάδα, ενώ ολόκληρη η γκάμα θα βρίσκεται εκεί για τους λάτρεις της πολυτέλειας.
Τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει το περίπτερο της Jeep® με το σκληροτράχηλο Jeep® Renegade Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 έκδοση Trailhawk, σε ένα εντελώς custom made περίπτερο που θα δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες, ότι βρίσκονται σε κάποιο δύσβατο μονοπάτι, παρά στο κέντρο της πόλης, υπενθυμίζοντας σε όλους το σλόγκαν Jeep®. There’s only one.
H Citroën είναι διαφορετική και διαχρονική εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Η παρουσία της Citroën στην 81η ΔΕΘ είναι γεγονός, με ένα εντελώς φουτουριστικό περίπτερο αναδεικνύοντας την διαφορετική σε πολλά επίπεδα φιλοσοφία Feel Good Be Different της φίρμας. Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση για το ολοκαίνουριο Citroen Jumpy που κατέφθασε τις προηγούμενες μέρες στην χώρα μας και οι επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ, θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν πρώτοι από κοντά. Η σύγχρονη σχεδίαση, η αναβαθμισμένη ποιότητα και η γενική βελτίωσή του σε όλους τους τομείς, δημιουργούν ένα άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.
{gallery}news/deth_2016_gianniris{/gallery}