Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Δείτε το shakedown

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το shakedown ξεκινά το Ράλι Κεντρικής Ευρώπης το οποίο διεξάγεται στις ασφάλτινες διαδρομές της Αυστρίας, της Τσεχίας και της Γερμανίας.

 

 

To Ράλι της Κεντρικής Ευρώπης είναι ο δωδέκατος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2025. Το… διασυνοριακό δρομολόγιο του αγώνα συνδυάζει στενούς αγροτικούς δρόμους στην Αυστρία, ανώμαλους τσέχικους δρόμους και γρήγορη, φαρδιά γερμανική άσφαλτο. Συχνά σε απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες όπου η βροχή, η ομίχλη και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας μπορούν να κάνουν την επιλογή ελαστικών… λαχειοφόρο αγορά.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά με το shakedown, ενώ θα ακολουθήσει η τελετή εκκίνησης στο Πάσσαου της Γερμανίας. Θα ακολουθήσουν τρεις ημέρες δράσης, συνολικής απόστασης άνω των 300 χιλιομέτρων σε 18 ειδικές διαδρομές.

Μετά το Ράλι Χιλής, με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Ogier έχει 224 βαθμούς, ο Evans 222 και ο Rovanpera, που αποχωρεί από το WRC, 203. Eνώ ο Tanak έχασε έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου, αφού έχει 181 βαθμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αυτοκίνητο» που θα κυκλοφορεί στη Σελήνη έχει αυτονομία 1.000 χλμ.

0
Η LOCKHEED MARTIN εξελίσσει το Lunar Mobility Vehicle, ένα προηγμένο σεληνιακό όχημα με αυτονομία άνω των 1.000 χλμ. και δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

DEEPAL S07 PRO: 258 ίπποι και 500 χλμ. αυτονομία με τιμή κάτω από 39.000...

0
Το νέο DEEPAL S07 PRO έρχεται με μπαταρία LFP 77,94 kWh, 258 ίππους, αυτονομία έως 500 χλμ. και πλούσιο εξοπλισμό, με τιμή από 38.990 ευρώ.

GEELY E5: Νέες εκδόσεις PRO+ και TECH+ με αυτονομία 475 χλμ. – Τιμές

0
Το GEELY ΕΧ5 γίνεται E5, αποκτά νέες εκδόσεις PRO+ και TECH+ με μπαταρία 68 kWh, αυτονομία έως 475 χλμ. και τιμές από 29.990 ευρώ.

Ράλι Χιλής 2026: Νίκη Solberg και ιστορικός τίτλος για την TOYOTA στο WRC (video)

0
Ο Oliver Solberg θριάμβευσε στο Rally Chile BIOBÍO, ενώ η TOYOTA GAZOO Racing πανηγύρισε τον έκτο συνεχόμενο και 10ο συνολικά τίτλο Κατασκευαστών στο WRC.

Φόρμουλα 1- Ισπανικό GP 2026: Ο Kimi Antonelli πήρε την 8η νίκη του και...

0
Ο Kimi Antonelli επικράτησε στο γκρα πρι της Ισπανίας 2026 και πανηγύρισε την 8η νίκη του στη Φόρμουλα 1, αυξάνοντας στους 81 βαθμούς το προβάδισμά του στη βαθμολογία.

Φόρμουλα 1- Ισπανικό G.P. 2026: Ο Norris «έκλεψε» την pole στο Madring – Θρίλερ...

0
Ο Lando Norris πήρε την pole στο πρώτο Ισπανικό GP στο Madring, με Antonelli και Verstappen να ακολουθούν.

#80s challenge: Τα αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία στα ’80s

0
Τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα των ’80s στην Ελλάδα: FORD Escort, NISSAN Sunny, TOYOTA Corolla, VW GOLF και άλλα μοντέλα που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

To μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 που…πάει τρένο, στις ράγες του Μετρό (video)

0
Φόρμουλα 1 στις ράγες του Μετρό της Μαδρίτης! Η Red Bull έβαλε το ιστορικό RB8 σε ένα πρωτοποριακό project ενόψει του νέου Madring.     Ένα μονοθέσιο...