Σουμάχερ: Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μίκαελ που ξέραμε, λέει o γιατρός του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν θυμίζει σε τίποτα πια τον πάλαι ποτέ θρύλο της Φόρμουλα 1, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Contro Copertina ο ιταλός νευροχειρούργος Νίκολα Ατσάρι.
Ο 51χρονος οδηγός της Φερράρι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013, παθαίνοντας μεγάλη εγκεφαλική βλάβη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Opel Ascona και Manta γίνονται 50 Ετών

0
Το 1970, η Opel έφερε την επανάσταση στη μεσαία κατηγορία. Το Opel Ascona ήταν το πρωτότυπο μιας απολαυστικής, σπορ λιμουζίνας με κοντούς προβόλους και...

Το Mercedes-Benz Sprinter γιορτάζει 25 χρόνια

0
Πριν από 25 χρόνια, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα ελαφρύ επαγγελματικό που έμελλε να δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων: το...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στο MEC Παιανίας, 29-31 Μαΐου 2020

0
Η ηλεκτροκίνηση ήρθε στη χώρα μας για να μείνει, να αναπτυχθεί, να κάνει τη μετακίνησή μας εύκολη και πιο φιλική στο περιβάλλον που ζούμε. Αυτό...

Έκτοτε, αφού βγήκε από το κώμα, βρίσκεται στην έπαυλή του στη Λίμνη της Γενεύης, όπου τον φροντίζει η γυναίκα του Κορίνα και τα δύο του παιδιά, Τζίνα-Μαρί και Μικ. Η οικογένεια είναι πολύ φειδωλή στις ανακοινώσεις για την πορεία της υγεία του Σουμάχερ, με τον μέχρι πρότινος μάνατζέρ του Τζην Τοντ να λέει πέρσι ότι «συνεχίζει να παλεύει».

Ο Ατσάρι πιστεύει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πλέον ο άνδρας που κυριαρχούσε στην F1 μεταξύ 1994 και 2004.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένα διαφορετικό άτομα από αυτό που θυμόμαστε στην πίστα, με έναν οργανισμό με αλλοιωμένη οργανική και μυοσκελετική δομή. Και όλα αυτά αποτέλεσμα της εγκεφαλικής βλάβης που υπέστη» είπε στην ιταλική εφημερίδα.

Τα νέα αυτά ήρθαν μετά τις δηλώσεις του Τοντ, ο οποίος τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του και είχαν δει μαζί στην τηλεόραση το Γκραν Πρι. «Βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει» είχε πει. Όπως είχε παραδεχτεί ο Σουμάχερ αδυνατούσε να επικοινωνήσει λεκτικά. «Η φιλία μας δεν μπορεί να είναι ίδια όπως παλιά καθώς δεν υπάρχει η ίδια επικοινωνία» πρόσθεσε ο Τοντ.