Ανάκληση για έλεγχο στον αερόσακο συνοδηγού για τα Seat Exeo

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Τεχνοκάρ Α.Ε.Ε. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Exeo (3R) σχετικά με τoν αερόσακο συνοδηγού.
Η ανάκληση αφορά σε 72 οχήματα Exeo 3R, μοντέλα ετών 2009-2013. Στα επηρεασμένα αυτοκίνητα, σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση αερόσακου, το περίβλημα της γεννήτριας αερίου του αερόσακου συνοδηγού ενδέχεται να εκραγεί.
Η αιτία είναι η αλλοίωση του προωθητικού που προκαλείται από την υψηλή υγρασία και τις αλλαγές θερμοκρασίας σε εκτεταμένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού, θραύσματα από τη γεννήτρια αερίου μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό ή να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Opel Ascona και Manta γίνονται 50 Ετών

0
Το 1970, η Opel έφερε την επανάσταση στη μεσαία κατηγορία. Το Opel Ascona ήταν το πρωτότυπο μιας απολαυστικής, σπορ λιμουζίνας με κοντούς προβόλους και...

Το Mercedes-Benz Sprinter γιορτάζει 25 χρόνια

0
Πριν από 25 χρόνια, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα ελαφρύ επαγγελματικό που έμελλε να δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων: το...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στο MEC Παιανίας, 29-31 Μαΐου 2020

0
Η ηλεκτροκίνηση ήρθε στη χώρα μας για να μείνει, να αναπτυχθεί, να κάνει τη μετακίνησή μας εύκολη και πιο φιλική στο περιβάλλον που ζούμε. Αυτό...

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων  θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο, είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 8001180000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας Seat στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.seat.gr/company/contact-us.html.