Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην AUTOTEC EXPO 2019 !

Στην AUTOTEC EXPO 2019 έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του aftermarket του επιβατικού και φορτηγού της χώρας μας. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση ανταλλακτικών και εξοπλισμού συνεργείων θα πραγματοποιηθεί 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας.

fisikon

 

H AUTOTEC EXPO 2019 αποτελεί το μοναδικό αξιόπιστο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη του κλάδου Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Νέα προϊόντα και υπηρεσίες θα παρουσιαστούν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Με περισσότερα από 300 brands και τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγορά του κλάδου- η AUTOTEC EXPO 2019 θα υπηρετήσει  τον premium χαρακτήρα της.

Παράλληλα με ένα πλήθος θεματικών εκδηλώσεων, ημερίδων αλλά και σεμιναρίων στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών επισκεπτών της για εξειδικευμένη γνώση και καινοτόμες πρακτικές. Θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επαγγελματίες που αναμένεται να την επισκεφτούν.

Βασικός στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας ανάμεσα στους εκθέτες και στο στοχευμένο κοινό επαγγελματιών, που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρησή τους και τον στόλο οχημάτων τους. Επισκεφθείτε την έκθεση για να γνωρίσετε τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και κλείστε συμφωνίες με αξιόπιστους συνεργάτες, ώστε να σας δώσουν λύσεις για την επιχείρησή σας που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή της.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή 27/9: 13:00-21:00
Σάββατο 28/9: 10:00-21:00
Κυριακή 29/9: 10:00-21:00