Στην 85η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο πρεμιέρα για το Volkswagen ID.3

Εκθέτες, συνεργάτες, φορείς, αλλά και η φετινή Τιμώμενη Χώρα Γερμανία βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της 85ης ΔΕΘ, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει στη διεθνή εκθεσιακή βιομηχανία η πανδημία του κορωνοϊού.

Μετά από ένα επιβεβλημένο διάλειμμα, οι «μηχανές» για την προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ έχουν ενεργοποιηθεί εκ νέου με σκοπό να διοργανωθεί μια άρτια Έκθεση, αλλά και να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις ένα μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, αφού η 85η ΔΕΘ θα είναι και η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση πανευρωπαϊκά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18η Ανάβαση Κύμης: Χρονομετρημένες δοκιμές

0
Οι αγωνιζόμενοι του Ενιαίου, των ομάδων Ν, Α, Ε, Formula Saloon και των Ιστορικών αυτοκινήτων, έδωσαν μια πρώτη γεύση στις χρονομετρημένες δοκιμές από αυτά...

ID.4 : Tο πρώτο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen

0
Η ηλεκτρική επίθεση της Volkswagen συνεχίζεται με αυξητικό ρυθμό: μετά το ID.3, το ID.4 είναι το δεύτερο μοντέλο που βασίζεται στην αρθρωτή  πλατφόρμα για...

Ρωσικό GP: Pole Position ο Χάμιλτον (pics)

0
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στις κατατακτήριες του Ρωσικού GP και πήρε την pole position, με τους Βερσταπέν και Μπότας να μένουν...

Από την πλευρά της η χορηγός Kosmocar –που συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση με το Επίσημο Αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ- αναφέρει δια του διευθύνοντος συμβούλου της, κ. Αντώνη Μαυριδόγλου: «Η 85η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, είναι εξόχως σημαντική, καθώς σηματοδοτεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση της παγκόσμιας και της ελληνικής οικονομίας, μετά την πρόσφατη πανδημία.

Παράλληλα, η συμπλήρωση 50 χρόνων επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα το 2020 αποτελεί για την Kosmocar, επίσημο εισαγωγέα των περισσότερων μαρκών του Volkswagen Group, ιδανική αφορμή για μια δυναμική συμμετοχή στην φετινή ΔΕΘ. Μια συμμετοχή που εκφράζεται τόσο με τους δύο ξεχωριστούς εκθεσιακούς χώρους που θα έχει η εταιρεία όσο και με την πανελλήνια πρεμιέρα του ID.3, του καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Volkswagen, το οποίο είναι και το “επίσημο αυτοκίνητο” της 85ης ΔΕΘ.

Στη νέα εποχή της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η Kosmocar θα συνεχίσει να κατέχει ηγετικό ρόλο και στην ηλεκτροκίνηση, η οποία αποκτά σημαντική θέση στις καθημερινές μετακινήσεις μας. Υπό αυτό το πρίσμα, η παρουσία της εταιρείας στην φετινή ΔΕΘ έχει πολλαπλούς συμβολισμούς και υπερήφανα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη ΔΕΘ-Helexpo, με στόχο μια πολύ επιτυχημένη διεθνή έκθεση!».

googlenews