
Εντάχθηκαν 33 νέα περιπολικά Hyundai i30 στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Θεσσαλίας
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Smart Bonus: «Έξυπνη» προωθητική ενέργεια με όφελος έως 5.000 ευρώ
Το πρόγραμμα “smart bonus” εξασφαλίζει σημαντικά μειωμένες τιμές στα μοντέλα της SMART, τα οποία προσφέρονται και με το πρόγραμμα χρηματοδότησης be_smart.
Τα SMART έχουν μπει...
Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Δείτε το shakedown
Με το shakedown ξεκινά το Ράλι Κεντρικής Ευρώπης το οποίο διεξάγεται στις ασφάλτινες διαδρομές της Αυστρίας, της Τσεχίας και της Γερμανίας.
To Ράλι της Κεντρικής...
PEUGEOT 3008: Αναβάθμιση εκδόσεων με προσιτό…Style
Η νέα σειρά εκδόσεων του PEUGEOT 3008 έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο σε ακόμη πιο προσιτή τιμή εκκίνησης.
Το PEUGEOT 3008, ένα από...
Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ πραγματοποίησε την παράδοση τριάντα τριών (33) νέων περιπολικών Hyundai i30 1,6lt Diesel 115hp στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών.
Στο σύνολό τους τα οχήματα αυτά θα διατεθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.