Για δυνατό σπέρμα, αφήστε στο “off” τα θερμαινόμενα καθίσματα!

Οι ανδρολόγοι ανά τον πλανήτη συνεχώς προειδοποιούν πως η αυξημένη θερμοκρασία στους όρχεις μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποιότητα του σπέρματος. Για αυτό οι λάτρεις του αυτοκινήτου που έχουν θερμαινόμενα καθίσματα είναι καλό να μην τα χρησιμοποιούν αρκετά συχνά.

 Μπορεί ομολογουμένως τα θερμαινόμενα καθίσματα να είναι μια πολυτέλεια που τα περισσότερα ακριβά σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν, ωστόσο αυτά δεν κάνουν καλό στην ανδρική γονιμότητα. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα, η θερμοκρασία που αναπτύσσει ένα θερμαινόμενο κάθισμα, είναι απαγορευτική για τα σπερματοζωάρια κι ειδικά για έκθεση μεγαλύτερη των 90 λεπτών. Βλέπετε, το βασικότερο πρόβλημα είναι η άμεση επαφή με την πηγή θερμότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της Mazda

0
Πολύ καλά τα νέα για τα αυτοκίνητα της Mazda μετά την εφαρμογή του νέου φορολογικού συστήματος. Από τις 2 Αυγούστου έχει τεθεί σε εφαρμογή...

Γιατί άλλαξε λογότυπο η Nissan ;

0
Το Nissan Ariya διαθέτει το νέο λογότυπο της Nissan, πραγματοποιώντας μόλις πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του. Συμβολίζοντας την αφοσίωση της εταιρείας στο να συνεχίζει...

Πρωτοποριακές υπηρεσίες After Sales από τη SKODA

0
Η Kosmocar-SKODA αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους κατόχους μοντέλων της SKODA, με στόχο να τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας...

Για το λόγο αν έχετε στη διάθεσή σας αυτοκίνητο με τέτοιου είδους καθίσματα, μην τα χρησιμοποιείτε συχνά ή τουλάχιστον όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικά θα πρέπει να έχετε κατά νου να μην υπερθερμαίνετε τους όρχεις σας. Πέρα από τα θερμαινόμενα καθίσματα αποφύγετε τα στενά εσώρουχα (να προτιμάτε τα φαρδιά μποξεράκια), τη σάουνα, αλλά και γενικότερα το καυτό νερό, ενώ καλό θα ήταν να μην κάθεστε με τις ώρες με σταυρωμένα πόδια.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η συμπίεση των όρχεων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα νεύρα τους, παρεμποδίζοντας προσωρινά την κυκλοφορία του αίματος.Αυτό μπορεί να προκαλέσει τσιμπήματα και μούδιασμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και να οδηγήσει όχι μόνο στην υπογονιμότητα, αλλά και στην στυτική δυσλειτουργία. Αν η δουλειά σας είναι καθιστική, φροντίστε να σηκώνεστε συχνά (τουλάχιστον κάθε 1 ώρα) για να περπατάτε λίγο.

Όμως για οποιαδήποτε διαταραχή είτε στη στύση, είτε στην υφή του σπέρματος καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στον ανδρολόγο σας για να σας λύσει κάθε απορία, αλλά και να σας καθοδηγήσει για την κατάλληλη θεραπεία.

googlenews