Είναι αυτό το νέο μονοθέσιο του 2022;

Κοινοποίησε το άρθρο

Η αναμονή τελείωσε. Σήμερα μπορούμε να παρουσιάσουμε μια παγκόσμια αποκλειστική προεπισκόπηση της πρώτης φωτογραφίας ενός μονοθέσιου Formula 1 από τη σεζόν του 2022. Μία σεζόν που θα έχει μια βαθιά ανανέωση στην εμφάνιση των αυτοκινήτων, ταυτόχρονα με την εισαγωγή του νέου τεχνικού Κανονισμού.

Η φωτογραφία που βλέπετε, φυσικά, δεν είναι μονοθέσιο μιας συγκεκριμένης ομάδας, καθώς τα έργα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη στα διάφορα εργοστάσια. Αλλά είναι ένα παράδειγμα πώς θα μοιάζουν τα μονοθέσια από το επόμενο έτος.

μονοθέσιο f1 2022

Η ιδέα της Liberty Media είναι να παρουσιάσει το μονοθέσιο του 2022 στο Silverstone, αλλά εμείς καταφέραμε να πάρουμε τα χέρια μας σε αυτές τις εικόνες. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τη F1, στην πραγματικότητα, διοργανώνει μια παρουσίαση του αυτοκινήτου για τα μέσα ενημέρωσης, με την ευκαιρία του Σαββατοκύριακου στο βρετανικό grand prix. Ακριβώς όπου, το 1950, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Grand Prix στην ιστορία.

Από ό, τι μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας, η ιδέα του αυτοκινήτου F1 2022 δεν ξεφεύγει πολύ από τις αποδόσεις στο διαδίκτυο. Η μπροστινή μύτη ήταν στην πραγματικότητα χαμηλωμένη, ενώ η αεροδυναμική απλοποιήθηκε.  Τα μπροστινά και τα πίσω φτερά δίνουν ένα σαφώς πιο επιθετικό σχήμα, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια πιο φουτουριστική εμφάνιση.