Η McLaren αποκάλυψε το μονοθέσιο του 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
2021 MCL35M - gonews

Η McLaren έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για τη σεζόν του 2021, παρουσιάζοντας το MCL35M στον κόσμο τη Δευτέρα το απόγευμα.

Μετά από έναν καυτό χειμώνα για την ομάδα με αλλαγές κινητήρα της Mercedes και την μεταγραφή του Daniel Ricciardo από τη Renault, η McLaren αποκάλυψε το MCL35M στη βάση της στο Woking πριν από το προγραμματισμένο ντεμπούτο του σε πίστα αυτήν την εβδομάδα.

Το νέο μονοθέσιο MCL35M διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το ίδιο χρώμα όπως πέρυσι, καθώς η McLaren συνεχίζει με το συνηθισμένο πορτοκαλί και μπλε σχέδιο, αν και με κάποιες μικρές αλλαγές.

2021 MCL35M - gonews

Σάινθ: “Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Αλόνσο, θέλω μια μέρα να παλέψω για το πρωτάθλημα”

Η συμμετοχή της Mercedes στη νέα συνεργασία με τη McLaren αντικατοπτρίζεται στο όνομα του αυτοκινήτου, προσθέτοντας την ονομασία «M» στο περσινό MCL35, αλλά δεν υπάρχει η επωνυμία Mercedes στο αυτοκίνητο λόγω της φύσης της συμφωνίας τους.

2021 MCL35M - gonews

Παρά το πάγωμα των τεχνικών κανονισμών μεταξύ 2020 και 2021, η McLaren αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο καινούργιο της αυτοκίνητο προκειμένου να φιλοξενήσει τη νέα μονάδα ισχύος της Mercedes, καθώς και να υπολογίσει τις νέες τιμές κάθετης δύναμης που επιβάλλονται από τους ενημερωμένους κανονισμούς .