Τέσσερα χρόνια από το ατύχημα του Σουμάχερ

Κοινοποίησε το άρθρο

Τέσσερα χρόνια πέρασαν το ατύχημα του Σουμάχερ , από την ημέρα που «πάγωσε» ο κόσμος ακούγοντας την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του.

Τέσσερα χρόνια ο σούπερ σταρ της Formula 1, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ανεβαίνοντας έναν ατελείωτο Γολγοθά, γεμάτο πόνο και δάκρυα για την οικογένειά του. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που περνά είναι κρίσιμο για εκείνον και μοιάζει αιώνιο για τους αγαπημένους του που βρίσκονται αδιάκοπα στο πλευρό του, τον φροντίζουν και τον προστατεύουν χτίζοντας ένα τοίχος στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2013. Ο Μίκαελ Σουμάχερ απολάμβανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του με την οικογένειά του στις γαλλικές Άπλεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ. Η αγάπη του για το σκι τον πρόδωσε καθώς βγήκε εκτός πίστας, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που άκουγε και διάβαζε. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από την εκπρόσωπό του, Σαμπίνε Κεμ

Εννέα μήνες ο πρωταθλητής έδωσε μάχη από το νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο. Στην αρχή μεταφέρθηκε σε ένα άλλο νοσοκομείο στη συνέχεια όμως επέστρεψε στο σπίτι του, χωρίς όμως η υγεία του να παρουσιάζει κάποια βελτίωση. Υπήρξε πρόοδος αλλά όχι κάποια αξιοσημείωτη βελτίωση. Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε για το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ. Επίσημα. Γιατί τα ανεπίσημα είναι πολλά.