Το διεθνές Historic Acropolis Regularity Rally επιστρέφει

Κοινοποίησε το άρθρο
Historic Acropolis Regularity Rally

Το Historic Acropolis Regularity Rally συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα του FIA Trophy for Historic Regularity Rallies του 2021 και θα διεξαχθεί στη χώρα μας στις 11-13 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Έπειτα από πολύμηνες προσπάθειες της ΟΜΑΕ, ο ελληνικός θα είναι ο όγδοος από τους 20 προκριματικούς αγώνες του θεσμού το 2021, από τους οποίους θα προκύψουν οι αγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στον φετινό Μεγάλο Τελικό – που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον προσεχή Νοέμβριο (11-13/11).

Προϋπόθεση για την πρόκριση ενός πληρώματος στον Μεγάλο Τελικό του Rally Poland Regularity θα είναι να έχει καταταγεί τουλάχιστον στο ένα τρίτο (33 τοις εκατό) των προκριματικών αγώνων.

Παράλληλα, σε ξεχωριστή ημερομηνία και τοποθεσία, η ΟΜΑΕ προγραμματίζει τη διεξαγωγή φέτος και του διεθνούς Sporting Ιστορικού Ράλλυ της χώρας μας, σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο αγώνας Sporting Ιστορικών είχε ενταχθεί το 2020 στους υποψήφιους διεθνείς αγώνες της FIA για το θεσμό FIA Historic Rally European Championship, αλλά δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του covid19.

Παρόλα αυτά, ο αγώνας Sporting φέτος πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά, τον προσεχή Σεπτέμβριο. Πρόταση της ΟΜΑΕ προς τη FIA είναι ο αγώνας να έχει επιπροσθέτως το 2021 και τον ρόλο του εφεδρικού, σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί κάποιος από τους άλλους φετινούς του θεσμού.

[Photo ©: Τάσος Αρωνίτης]