Το Grand Finals 2020 του Rotax MAX Challenge πάει Μπαχρέιν

Κοινοποίησε το άρθρο
Το Grand Finals 2020 του Rotax MAX Challenge θα πραγματοποιηθεί στην σπουδαία πίστα ”Karting Circuit” του Μπαχρέιν από τις 7 έως τις 14 Νοεμβρίου αυτής της χρονιάς.
Η συμμετοχή σε αυτό το Παγκόσμιο ραντεβού, αγώνας χαρακτηρισμένος ως ”Ολυμπιάδα του Karting”, είναι πρόκληση για κάθε οδηγό.
Η προσπάθεια μεγάλη, δύσκολη και έντονα ανταγωνιστική, αφού οι συμμετέχοντες θα πρέπει για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Rotax MAX Challenge Grand Finals να επικρατήσουν στις κατηγορίες τους όλων των αντιπάλων τους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

VIDEO – MINI Vision X : Ψηφιακό όνειρο

Δείτε πως ονειρεύεται το μελλοντικό ΜΙΝΙ ένας νεαρός σχεδιαστής   Οι τεράστιες δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, που πλέον ενισχύονται και από την τεχνητή νοημοσύνη, έχουν ως...

HONDA- NISSAN : Συμμαχία για την ηλεκτρική απειλή της Κίνας

Μνημόνιο, βάσει του οποίου θα ξεκινήσουν μια μελέτη σκοπιμότητας στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα των εξηλεκτρισμένων οχημάτων υπέγραψαν η HONDA και η NISSAN     Η ραγδαία εξάπλωση...

XIAOMI SU7 : Έρχεται με … φόρα (video)

  Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει προκαλώντας, με τις επιδόσεις και τις τεχνολογίες του, ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία   Η...επίθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας συνεχίζεται,...

Η Brp-Rotax εκτός από την ισοδυναμία των κινητήρων της, την αξιοπιστία όλων απαραιτήτως των προϊόντων της, φροντίζει πάντα τους οδηγούς που την τιμούν συμμετέχοντας στον κάθε εθνικό θεσμό του Rotax MAX Challenge. Πρόσφατο παράδειγμα το προνόμιο της απόσυρσης! Έως 1000 ευρώ έκπτωση στην αγορά καινούργιου κινητήρα Rotax MAX Evo, σχεδόν δηλαδή μισή τιμή, αποσύροντας τον παλιό ξεπερασμένο χρονικά! Πρωτοπόρα στην κυριολεξία παροχή…

Στην Ελλάδα ο μακροβιέστερος θεσμός Rotax MAX Challenge Ηellas,  η σπουδαιότερη ενιαία μορφή αγώνων karting, έχει ήδη ξεκινήσει. Οι οδηγοί προετοιμάζονται για την πρόκληση του…  Grand Final 2020. Γνωρίζουν καλά πως δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης που θα δώσει το εισιτήριο για το  Μπαχρέιν. Η δοκιμασία στους τρεις φετινούς αγώνες απαιτεί συγκέντρωση και τέλεια προετοιμασία. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

 

1ος Αγώνας: 28-29 Μαρτίου – Αθήνα

2ος Αγώνας: 16-17 Μαΐου – Αθήνα

3ος Αγώνας: 04-05 Ιουλίου – Αθήνα

Οι κατηγορίες που θα συμμετέχουν οι οδηγοί στο Rotax MAX Challenge Ηellas 2020 και τα εισιτήρια που θα τους στείλουν στο Grand Final είναι: Micro MAX (Ο Επαθλούχος ταξιδεύει στο Μπαχρέιν), Mini MAX, Junior MAX (Ο Επαθλούχος ταξιδεύει στο Μπαχρέιν)  , Senior MAX (Ο Επαθλούχος ταξιδεύει στο Μπαχρέιν), MAX DD2 / MAX DD2 Masters (Ο Επαθλούχος ταξιδεύει στο Μπαχρέιν).

Oι θέσεις δόθηκαν από την Brp-Rotax αναλογικά, σύμφωνα με τις συμμετοχές/εκκινήσεις στο  Rotax MAX Challenge Ηellas 2019.

Το ταξίδι στην ”Ολυμπιάδα του Karting” έχει αρχίσει… από την στιγμή που έσβησαν τα φώτα στη Νάπολη, στο περσινό Rotax MAX Challenge Grand Finals.