Χάμιλτον: Θα μείνω στην F1 όσο αυτή με κάνει να χαμογελάω

Κοινοποίησε το άρθρο
Lewis-Hamilton

Ο Λιούις Χάμιλτον λέει ότι θα «προχωρήσει» από τη Φόρμουλα 1 όταν μπαίνει μέσα στο μονοθέσιο και δεν τον κάνει πλέον να χαμογελά.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι, στα 36, ο τρίτος παλαιότερος οδηγός στο τρέχον πρωτάθλημα, ακολουθώντας τους Kimi Raikkonen και Fernando Alonso.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

HYUNDAI Bayon 2024 : «Έξυπνος» εκσυγχρονισμός – Τιμές

Νέα εμφάνιση, έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αλλά και ανανεωμένο εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες διαθέτει πλέον το HYUNDAI Bayon     To HYUNDAI Bayon είναι ένα από...

MG EXE 181 με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο (video)

  Το ηλεκτρικό πρωτότυπο hypercar EXE181 της MG Motor, συνδέει το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον της μάρκας, έχοντας ως κύριο στόχο να σπάσει τα...

Πρωτομαγιά : Πως θα κυκλοφορήσουν τα Μ.Μ.Μ.

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μ. Τετάρτη. Γιατί στην απεργία της ΓΣΕΕ, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα συμμετάσχουν και τα σωματεία των...

Δεδομένου αυτού, η συζήτηση για το πότε θα τερματίσει την καριέρα του έχει αρχίσει να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, ειδικά τώρα που δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Mercedes .

Μιλώντας στο Formula for Success , ο Βρετανός δήλωσε ότι πρόκειται να μείνει στο άθλημα για όσο διάστημα αυτό φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

«Πρέπει να βρείτε αυτό που είστε παθιασμένοι και τι σας αρέσει να κάνετε. «Έχουμε μόνο μία ζωή. Πρέπει να απολαύσετε αυτό που κάνετε. Πρέπει να βρίσκεις την ευτυχία κάθε μέρα σε αυτό που κάνεις και νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να ζήσω τη στιγμή.

«Ναι, είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος η F1, αλλά όταν μπαίνω σε αυτό το μονοθέσιο και βάζω το κράνος, η ομάδα ξεκινά το αυτοκίνητο και φεύγω από το γκαράζ, έχω το μεγαλύτερο χαμόγελο. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια αγώνων.

“Αν υπάρξει η μέρα που δεν θα συμβαίνει, δεν θα έχω αυτό το χαμόγελο, θα ξέρω ότι έχει φθάσει η στιγμή να φύγω και πρέπει να προχωρήσω σε κάτι άλλο.”