3ος Αγώνας Drift: Κυριάρχος ο Τσιλιμπόνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίησε το άρθρο

Αν και οι συμμετοχές ήταν μόλις 14, με τις δύο να «παίζουν» τόσο στην κατηγορία street legal όσο και στην pro, ο 3ος αγώνας πλαγιολίσθησης είχε ότι χρειάζεται ένας θεατής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Κυριακή αν και ξεκίνησε δυσοίωνη λόγω βροχής εξελίχθηκε σε μια ημέρα γεμάτη καπνό, καμένα ελαστικά, πολλές εκατοντάδες άλογα που καλπάζουν, τρελές δόσεις τεστοστερόνης  και αθλητές που το διασκέδασαν στο έπακρο.

Στην κατηγορία street legal την τριάδα του βάθρου αποτέλεσαν οι Αντωνιάδης Νίκος με BMW E36 συμμετοχή της ΑΣΠΙΣ, Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης με BMW E30 συμμετοχή του Ο.Φ.Α. Δράμας και Πλαϊνάκης Αλέξανδρος με BMW E36 συμμετοχή της Α.Λ. Πτολεμαΐδας. Πολύ καλή ήταν  η επίδοση του Φίστα Νίκου με Nissan 350Z συμμετοχή της ΑΣΠΙΣ ο οποίος αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, την εξάδα συμπληρώνουν οι Περγούλης Δημήτρης με BMW E30 συμμετοχή της ΑΣΠΙΣ και Ζαρμπάλης Κώστας με BMW E36 συμμετοχή της ΛΑΜΚΕ.

Στην κατηγορία  pro, o Γιώργος Τσιλιμπόνης με BMW E30 συμμετοχή της ΑΣΠΙΣ ανέβηκε άξια στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου καθώς πρόσφερε θέαμα χωρίς εκπτώσεις  από την πρώτη στιγμή. Δεξιά και αριστερά του οι Χρυσανθόπουλος Χαράλαμπος με BMW E38 συμμετοχή της Α.Λ. Πτολεμαΐδας και Χρήστος Σαίτας με BMW E30 Turbo FS συμμετοχή της ΛΑΜΚΕ. Οι Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης, Αντωνιάδης Νίκος, Καντέρης Βασίλης και Κουρούπης Νίκος αμφότεροι με Toyota Corolla AE86 συμμετοχές της ΑΣΠΙΣ και Φουντούκης Γιάννης με Mercedes συμμετοχή της ΑΣΠΙΣ συμπληρώνουν τις συμμετοχές στην Pro.

Μοναδικό θέαμα έδωσε ο μικρός Παύλος πλαγιολισθαίνοντας με μαεστρία παρά το νεαρό της ηλικίας του έχοντας στο δεξί μπάκετ τον δάσκαλο και μέντορα μάκη Παπαδόπουλο. Θέαμα όμως έδωσε και η εκπληκτική Άννα η οποία χόρεψε δύο φορές εντάσσοντας στην ρουτίνα της αλεύρι το οποίο χρησιμοποίησε με εντυπωσιακό τρόπο.

Μελανό σημείο του αγώνα όπως και κάθε αγώνα οι κενοί χρόνοι άσκοπης αναμονής για τους θεατές. Με μόλις 14 συμμετοχές η απονομή έγινε λίγο πριν τις 6 μ.μ. αναρωτιέται κανείς τι ώρα θα γινόταν αν οι συμμετοχές ήταν τριάντα ή περισσότερες.