Αλόνσο: “Έχω πάντα φιλικές σχέσεις με τους team-mates μου”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο αειθαλής οδηγός της Alpine, Fernando Alonso μιλώντας πρόσφατα στην Ισπανική ιστοσελίδα El Mundo Deportivo, υπογράμμισε ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς φιλίας με τους περισσότερους team-mates του που έχει συνυπάρξει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Ο συμβουλάτορας της Alpine, Alain Prost επεσήμανε σε δηλώσεις του, την προηγούμενη εβδομάδα ότι πρέπει η Γαλλική ομάδα να προσέχει τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί την δυναμική τους δις Παγκόσμιου πρωταθλητή, Fernando Alonso και του team-mate του, Esteban Ocon.

Ο Prost ανέφερε χαρακτηριστικά στην Le Figaro ότι: “Πρέπει να είμαι προσεκτική με αυτό το θέμα, επειδή προβλήματα μεταξύ των οδηγών πολύ πιθανόν να “σκοτώσουν” την ομάδα, με τον Ισπανό οδηγό να υπογραμμίζει στην El Mundo Deportivo πως πάντα είχε ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους περισσότερους teammates, που είχε δουλέψει μαζί τους στους μηχανοκίνητους αγώνες”.

Ο Alonso ανέφερε ότι είναι ακόμη φίλος με τον Jarno Trulli, τον Giancarlo Fisichella και τους teammates από το Le Mans, όπως το ίδιο και με τον Stoffel (Vandoorne), τον Jenson (Button) και τώρα με τον team-mate του Esteban (Ocon)”.

Ο Ισπανός οδηγός ανέφερε ότι: “Ο Esteban Ocon οδηγούσε καρτ στο διάστημα μεταξύ των τεστ και του αγώνα στο Μπαχρέιν, οπότε του έστειλα ένα καρτ από την εταιρεία μου για να μπορούμε να οδηγήσουμε μαζί. Ακόμη και σήμερα το πρωί, στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο. Γι ‘αυτό σας λέω ότι (αυτή η δήλωση) είναι κάτι που μου προκάλεσε γέλιο, γιατί όλοι οι team-mate μου ήταν πάντα καλοί άνθρωποι και καλοί φίλοι, όχι μόνο όταν ήμασταν μαζί σε μια ομάδα αλλά και για το υπόλοιπο της καριέρας μου.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η φήμη (το ότι είναι φιλικός) είναι ακόμη χρήσιμη, επειδή όταν ανακαλύπτουν οι team-mates μου, αργότερα ότι είμαι φυσιολογικός, είναι πάντα χαρούμενοι και αυτό τους προκαλεί έκπληξη”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης