Μπότας: “Ήταν λάθος του Ράσελ, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Φινλανδός οδηγός της Μερσέντες, Βάλτερι Μπότας ισχυρίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι ποτέ δεν είχε θέμα με τον Τζόρτζ Ράσελ, κάτι που δεν σημαίνει όμως ότι είναι φίλοι.

Οι Μπότας και Ράσελ είχαν μια κακή στιγμή στο GP της Ίμολα, αφού ο οδηγός της Williams προσπάθησε να περάσει τον πιλότο της Μερσέντες για την ένατη θέση, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και να βγουν εκτός αγώνα.

https://twitter.com/ESPNF1/status/1383786000489402373

Σχετικά με αυτό, ο Μπότας ανέφερε στο ESPN ότι: “Ποτέ δεν έχω εργαστεί τόσο στενά με αυτόν, αλλά φυσικά βρίσκεται εδώ γύρω για αρκετό καιρό, επειδή είναι ο αναπληρωματικός οδηγός και έχει κάνει κάποια test για την ομάδα. Τον ξέρω λίγο, αλλά δεν είχαμε ποτέ θέματα. Όσον αφορά αυτό το περιστατικό, προφανώς δεν ήμουν ευχαριστημένος με το πώς κατέληξε. Αλλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ο Φινλανδός αγώνας συνέχισε λέγοντας ότι: “Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι με αυτόν, όπως δεν μπορώ να πω ότι είμαι φίλος με τους περισσότερους ή οποιονδήποτε άλλον από τους οδηγούς. Από την δική μου πλευρά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά σημέρα δεν ήταν ότι καλύτερο, γιατί με ανάγκασε να χάσω δυνητικά πόντους σήμερα και ήταν λάθος του”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης