Νόρις: ” Η Racing Point είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς σίγουρα”

Κοινοποίησε το άρθρο

Τόσο ο Κάρλος Σάινθ, όσο και ο Λάντο Νόρις σε δηλώσεις τους διευκρίνισαν ότι η ΜακΛάρεν δεν είναι σε άμεση θέση να ανταγωνιστεί την Racing Point στην Αυστρία.

Ο Σάινθ δήλωσε στο Formulaspy.com ότι: “Η Racing Point ήταν ιδιαίτερα γρήγορη σήμερα. Περιμέναμε να είναι γρήγοροι, σε αυτή την πίστα, έχουν το αβαντάζ από τις υπόλοιπες μικρό-μεσαίες ομάδες, κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ μακριά για να προσπαθήσουμε να παλέψουμε με αυτούς. Αλλά τουλάχιστον με την Ρενό, φαίνεται να είμαστε μαζί με ένα πρόχειρο υπολογισμό, οπότε θα είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό”.

McLaren F1 Take a Subtle Dig at Racing Point over B-Grade Mercedes ...

Ο Λάντο Νόρις από την μεριά του ανέφερε πως: ” Η (Racing Point) είναι σίγουρα λίγο πιο μπροστά από εμάς.  Οι υπόλοιπες μικρό-μεσαίες ομάδες, είναι δύσκολο να πουν κάτι, γιατί η Ρέντ Μπουλ και η Φερράρι δεν φαίνονται τόσο γρήγορες σε σχέση με πέρσι”.

Διαβάστε επίσης:  “Δεν θα αποκρύψουμε πληροφορίες από τον Σάινθ” 

Szafnauer: «Με το RP20 νομίζω έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά»

Ο οδηγός της ΜακΛάρεν συνέχισε λέγοντας ότι: “Θεωρώ ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά και όλες οι μικρο-μεσαίες ομάδες έκαναν ένα βήμα μπροστά, οπότε θα έχει ενδιαφέρον. Νομίζω αύριο (Σάββατο, 4/7) όλοι θα ανεβάζουν την απόδοση τους και θα μειώσουν την βενζίνη και θα δούμε πολλά, αλλά πιστεύω ότι προς το παρών εμείς εστιάζουμε στον εαυτό μας, προσπαθούμε να εξερευνήσουμε το αυτοκίνητο, να βρούμε νέες πληροφορίες”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης