Ράσελ: “Είχα την ένατη θέση στην τσάντα μου και απλά έπρεπε να την φέρω σπίτι”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Τζορτζ Ράσελ τερμάτισε στην ενδέκατη θέση στο Ιταλικό GP του Mugello και βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο να πάρει τους πρώτους του πόντους στην Formula 1.

Ο Βρετανός οδηγός της Williams θεωρεί ότι η κακή έξοδος στην δεύτερη επανεκκίνηση του αγώνα στο Mugello, του κόστισε την νίκη.

Ο Ράσελ δήλωσε χαρακτηριστικά στο team radio μετά τον τερματισμό ότι: “Παιδιά, δεν έχω τι να πω. Χωρίς την κόκκινη σημαία, θα βρισκόμασταν στους πόντους”.

Ο Βρετανός εξηγώντας τι πήγε λάθος στον αγώνα, ανέφερε στο RaceFans.net ότι: “Απλώς λόγω της κακής εκκίνησης στο δεύτερο restart , έχασα όλες τις θέσεις που πήρα. Δεν ξέρω αλήθεια πραγματικά τι έγινε. Οι υπόλοιπες εκκινήσεις ήταν οκ, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά η τελευταία με την γόμα soft, έκανα σπινάρισμα με τον τροχό και με χτύπησε ο Kimi και δενν μπορεί να κάνεις τίποτα άλλο εκεί”.

Ο Ράσελ επεσήμανε ότι: “Έκανε εξαιρετική εκκίνηση την πρώτη φορά. Ο ρυθμός μας ήταν καλός. Διατήρησα πλήρως τη θέση. Είχα την ένατη θέση στην τσάντα μου (εννοεί στα χέρια μου) και απλά έπρεπε να την φέρω σπίτι”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης