Φέτελ: «Το Mugello αξίζει να βρίσκεται στο καλεντάρι»

Κοινοποίησε το άρθρο

O Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε δοκιμές με την Φερράρι στην πίστα του Mugello  και πιστεύει ότι αυτή η πίστα αξίζει να βρίσκεται στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενα άρθρα μας εδώ στο gonews.gr, οι Ίμολα, το Mugello, το Hockenheim και το Portimao είναι υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενηθούν κάποιοι αγώνες της F1.

Ιδιαίτερα η πίστα του Mugello ανήκει στην Φερράρι και η ιταλική ομάδα θα ήθελε πολύ εκεί να φιλοξενηθεί ο ένατος αγώνας στην σεζόν, οπού θα αποτελέσει το 1000ο της αγώνα στην Φόρμουλα 1.

Ο Φέτελ για πρώτη φορά οδήγησε εδώ το 2008 και δηλώνει μεγάλος υποστηρικτής της ιδέας να διεξαχθεί εδώ ο αγώνας μετά το ιταλικό GP

Ο Γερμανός πιλότος δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι: “Ήμουν ευτυχής που επέστρεψα στο cockpit μετά την διακοπή, η οποία ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την συνηθισμένη που γίνεται για τον χειμώνα. Ήμουν επίσης πολύ χαρούμενος που είδα επιτέλους όλα τα παιδιά της ομάδας. Ήταν υπέροχο που για ακόμη μια φορά, ένιωσα αυτά τα συναισθήματα από ένα αυτοκίνητο και να προπονηθούμε σε μια τόσο εντυπωσιακή πίστα. Πιστεύω πραγματικά ότι το Mugello αξίζει να διοργανώσει ένα Formula 1 Grand Prix. Δεν την είχα οδηγήσει για οχτώ χρόνια, οπότε χρειάστηκα να κάνω μερικούς γύρους για την συνηθίσω και μετά απόλαυσα την διαδρομή πραγματικά”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης