Χάμιλτον: ” Σίγουρα δεν θα αγνοήσω την Ρεντ Μπουλ, θα τους παρακολουθούμε στενά”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Λιούις Χάμιλτον επεσήμανε ότι είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον Μαξ Βερστάπεν για τον τίτλο, τονίζοντας ότι θέλει ένα challenge.

Ο Μαξ Βερστάπεν αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της νέας γενιάς στην F1, έχοντας ήδη την εμπειρία πέντε σεζόν, αλλά και έχοντας νικήσει εννιά GP, μόλις στην ηλικία 22 ετών.

Ο Ολλανδός οδηγός απέδειξε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα “μαύρα βέλη” την φετινή σεζόν, αφού και με την εγκατάλειψη του πρώτου αγώνα, έχει μαζέψει 77 πόντους και βρίσκεται μόλις 30 πόντους πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον (107).

Max Verstappen will bring the fight to Lewis Hamilton' | PlanetF1

Ο εξάκις Βρετανός πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά πριν μια εβδομάδα ότι: “Αγωνίζομαι με βάση την καρδιά μου. Έτσι μεγάλωσα, ειδικά όταν κάνεις καρτ, έχεις αγώνες που είσαι ρόδα με ρόδα, πάντα με ενθουσίαζε αυτό, πάντα με έκανε να σηκώνομαι το πρωί. Αυτή δεν είναι μια μάχη πρωταθλήματος, όπως θα την περίμενα. Θα (ήθελα) πολύ, να έχουμε μια πολύ στενή μάχη με αυτούς τους δύο (τον Μαξ Βερστάπεν και τον Τσαρλς Λεκλέρκ), επειδή αυτό μου δίνει κίνητρο. Ελπίζω, πραγματικά ελπίζω ότι στο μέλλον θα είμαστε πιο κοντά”.

Lewis Hamilton throws down the gauntlet to Max Verstappen after ...

Μετά την νίκη του Βερστάπεν στην 70η επέτειο της F1 στο Silverstone, ο Χάμιλτον ανέφερε ότι: “Είναι σπουδαίο που ο Μαξ νίκησε. Όπως πρωτοείπα, θέλω να έχω αγώνες και ανταγωνισμό. Ολοφάνερα η Red Bull φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε εμάς σε συνθήκες αγώνα, αλλά αυτό είναι κάτι καλό και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την πρόοδο τους μέσα στην υπόλοιπη χρονιά. Σίγουρα δεν θα τους αγνοήσω.

Θα τους παρακολουθούμε στενά. Δεν θα είναι εύκολο με καμία έννοια. Δεν νομίζω ότι η ομάδα μου έχει αυτήν την νοοτροπία έτσι και αλλιώς (να τα θεωρεί όλα εύκολα). Και πιθανότατα στο μέλλον θα έχουμε περισσότερους αγώνες”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης