Ανάκληση για Honda Civic και CRV: Δείτε αν σας αφορά

Κοινοποίησε το άρθρο
ανάκληση για Honda Civic

Σε συνέχεια του από 18/8/2020 σχετικού Δελτίου Τύπου, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των Honda στην Ελλάδα, επεκτείνει την ανάκληση για Honda Civic και CRV.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Η επέκταση της ανάκλησης αφορά σε 273 οχήματα τύπου Civic (FC1, FK6, FK7 & FK8) και CRV (RT5, RT6, RW1 & RW2), παραγωγής από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται πως η Honda εντόπισε ότι, σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται να παρουσιαστεί αδυναμία παροχής καυσίμου στον κινητήρα προερχόμενη από την αντλία καυσίμου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, αδυναμία εκκίνησης ή επανεκκίνησης.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.