ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Κοινοποίησε το άρθρο

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και πριν τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου, τί θα έλεγες να κερδίσεις ένα καινούργιο σετ ελαστικών για το αυτοκίνητο σου; Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του www.gonews.gr και κέρδισε ένα σετ ελαστικών από την Michelin.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στην κλήρωση είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω !

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

 

 

Η MICHELIN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με συνεχή, επιτυχημένη και υπεύθυνη παρουσία στη χώρα μας από το 1957

Με μεγάλη ιστορία, εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μάρκα και ηγετική θέση σε όλους τους τομείς της αγοράς που δραστηριοποιείται, η Michelin απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και βοηθούν να πηγαίνουμε μπροστά, με υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια.

Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής που διαθέτει σε όλη τη χώρα, η Michelin προσφέρει στους καταναλωτές και στους επαγγελματίες μία ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα.

Κάθε μέρα, μέσα από την πλούσια τεχνογνωσία της, η Michelin υποστηρίζει περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας μαζί τους αξία στους τελικούς καταναλωτές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά Michelin, αλλά και με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών της, μπορείτε να δείτε στο www.michelin.gr

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ