Ο νικητής της κλήρωσης με δώρο ελαστικά LASSA από το gonews

Κοινοποίησε το άρθρο

Με την κλήρωση την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, όπως όριζαν οι κανόνες,  ολοκληρώθηκε η μεγάλη κλήρωση του gonews, με δώρο ένα σετ ελαστικών Lassa προσφορά της Θεοχαράκης Α.Ε..

Συνολικά 1.418 φίλοι του gonews free press και gonews.gr συμμετείχαν στην κλήρωση κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ. τόσο στο εκθεσιακό περίπτερο μας, όσο και μέσω των social media

Ταυτόχρονα κληρώθηκαν και δύο (2) επιλαχόντες όπως όριζαν οι κανόνες του διαγωνισμού, σε περίπτωση που ο νικητής δεν καταφέρει να παραλάβει το δώρο του.

Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από την ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
EΥΗ ΑΓΟΥΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ

ΟΙ 2 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΡΙΦΙΔΗΣ
2ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ

Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω email για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου του. To ίδιο θα γίνει και με τον εκάστοτε επιλαχόντα, εφόσον η νικήτρια δεν επικοινωνήσει στον προβλεπόμενο, από τους κανόνες της κλήρωσης, χρόνο