Δοκιμή: Isuzu D-Max Double Cab

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο D-MAX είναι εδώ ανανεωμένο και βελτιωμένο για να συνεχίσει την πορεία του αλλά και την παράδοση της  Isuzu στα pick-up, προσφέροντας έναν ακούραστο συνεργάτη στους επαγγελματίες και ένα ενθουσιώδη συνοδοιπόρο στις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σας.

GGK 0038 

 

Το νέο Isuzu D-MAX λανσάρεται στην αγορά σε μια ιδιαίτερη στιγμή για την φίρμα αφού συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο για την κληρονομιά της.

Σύγχρονες πινελιές ανανέωσης…

Σχεδιαστικό το ανανεωμένο D-Max φέρει αρκετές αλλαγές στο εμπρός μέρος, με τη νέα μάσκα, τα ανασχεδιασμένα πλαϊνά και τα νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας τύπου LED να κάνουν ακόμα πιο επιβλητική την παρουσία του στο δρόμο, ενώ οι τροχοί 17” έδωσαν την θέση τους σε νέους 18”.

GGK 0021

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων έχει ανασχεδιαστεί και η κεντρική κονσόλα μπορεί πλέον να φιλοξενήσει το νέο σύστημα πολυμέσων της Pioneer με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επιλογές συνδεσιμότητας.

Το D-Max, φυσικά προσφέρεται σε πολλές εκδόσεις αμαξώματος (Single, Extended & Double Cab) που έρχονται από την προηγούμενη γενιά ενλω θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός των εκδόσεων εξοπλισμού με τις ονομασίες Utility, Activity και Gravity, προστέθηκε άλλη μία η «Arena», που φέρει επιπλέον εξοπλισμό, τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του.

GGK 0077

Στα 1.9 λίτρα πλέον…

Η είδηση βέβαια, είναι η παρουσία του νέου D-Max με έναν ολοκαίνουργιο «Ddi Blue Power» πετρελαιοκινητήρα, Euro 6, με χωρητικότητα μόλις 1,9 lt και τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας «VGS». Αποδίδει ισχύ 164 ίππων (+1 σε σχέση με τον προκάτοχο του) στις 3.600 rpm και 36,7 kgm ροπή από τις 2.000 έως τις 2.500 rpm, ενώ διακρίνεται για τις αρκετές τροποποιήσεις και τα εξελιγμένα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του. Επιπρόσθετα ο νέος κινητήρας του D-Max δεν απαιτεί την προσθήκη διαλύματος AdBlue κατά την επεξεργασία των καυσαερίων, κάτι που απαιτείται σε άλλες προτάσεις της κατηγορίας. Συνδυάζεται με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από τα μόλις 6,2 lt/100km σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

GGK 0080

GGK 0050

Εξοπλισμός επιβατικού σε pick up !

Χωρίς να αποτελεί εξαίρεση η Isuzu εφοδιάζει το νέο D-Max με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού όπως ESP, Hill Descent Assist και Hill Start Assist συμβάλλοντας έτσι στην άνετη αλλά και ασφαλή μετακίνηση οδηγού και επιβατών εντός και εκτός δρόμου.

Οι τιμές του νέου Isuzu D-Max ξεκινούν από τα €21.900 για τις εκδόσεις με την μονή καμπίνα και από τα € 30.150 για αυτές με την διπλή.

GGK 0043

GGK 0001