Οι τιμές του νέου Ford Fiesta στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο
Ford Fiesta

Η Ford Motor Ελλάς ανακοινώνει τις τιμές διάθεσης στην Ελλάδα του νέου, συνδεδεμένου και ακόμα πιο δυναμικού Ford Fiesta

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

JEEP Willys Dispatcher : Ο θρύλος στην…πρίζα (video)

  Το θρυλικό JEEP Willys αναβιώνει με στοιχεία από το παρελθόν και δηλώνει έτοιμο να σκαρφαλώσει στα βουνά, έχοντας πλέον εξηλεκτρισμένη κινητήρια δύναμη   Το σκληροτράχηλο Willys...

Το νέο Ford Fiesta είναι διαθέσιμο με ακόμα πιο εκφραστικό και δυναμικό ντιζάιν, αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο, για περισσότερη ασφάλεια και άνεση, και ήπια υβριδικές μονάδες κίνησης που καθιστούν το νέο συμπαγές hatchback μοντέλο της Ford πιο έτοιμο για το μέλλον και πιο απολαυστικό στην οδήγηση από ποτέ.

Με εκφραστικό στιλ

Ο νέος εξωτερικός σχεδιασμός σε όλη τη γκάμα του νέου Fiesta περιλαμβάνει ένα καπό με μεγαλύτερες άνω γρίλιες που αυξάνουν τον δυναμισμό του μοντέλου, ενώ το μπλε οβάλ σήμα της εταιρείας, από το χείλος του καπό, μετατοπίζεται πλέον στο εσωτερικό της μάσκας. Με κομψή οριζόντια σχεδίαση, οι νέοι προβολείς LED, οι οποίοι είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, συμβάλουν καθοριστικά στην ενίσχυση του μοντέρνου σχεδιαστικού DNA του μοντέλου, σε συνδυασμό με τα νέα μαύρα πλαίσια των πίσω φώτων, τα νέα σχέδια ζαντών και τους νέους εξωτερικούς χρωματισμούς Boundless Blue, Beautiful Berry και Mean Green (έκδοση ST).

Ford Fiesta

Μετά το λανσάρισμα στα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα Ford, ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3” διατίθεται τώρα και στο νέο Fiesta επιτρέποντας την εξατομίκευση των πληροφοριών για πιο ξεκούραστα ταξίδια. Προδίδοντας μια πιο νεανική και κομψή εμφάνιση στο εσωτερικό, ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων επιτρέπει στους πελάτες να θέσουν προτεραιότητες στην απεικόνιση πληροφοριών, με την οθόνη να περιλαμβάνει θεματικές ενδείξεις που αντιστοιχούν στα επιλεγμένα προφίλ οδήγησης, καθώς και μία ανεξάρτητη περιοχή για πληροφορίες υψηλής προτεραιότητας – όπως οι τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης, η λειτουργία του υβριδικού συστήματος κ.α.

Με κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης

Εφοδιασμένο με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, το νέο Fiesta είναι ιδανικά προετοιμασμένο για έξυπνες και συνδεδεμένες οδηγικές εμπειρίες, με τα συστήματα Wrong-Way Alert και Local Hazard Information να κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέο μοντέλο αποτελώντας μέρος της σειράς προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης της οδήγησης της Ford.

Ford Fiesta

Η λειτουργία Wrong Way Alert βασίζεται στην αναγνώριση κυκλοφοριακών σημάτων (Traffic Sign Recognition), η οποία χρησιμοποιεί μια κάμερα υπερύθρων τοποθετημένη εμπρός στο παρμπρίζ που σαρώνει το περιβάλλον για απαγορευτικές πινακίδες – καθώς αντλεί βοήθεια και από το σύστημα πλοήγησης – ώστε να ειδοποιήσει εγκαίρως τον οδηγό για την παρουσία τους και ότι εισέρχεται σε αυτοκινητόδρομο ενάντια στην επιτρεπόμενη κατεύθυνση οδήγησης.

Ύστερα από το λανσάρισμα της τεχνολογίας Local Hazard Information στα υπόλοιπα επιβατικά οχήματα Ford, πλέον η νέα αυτή τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη και στο Νέο Ford Fiesta και θα προσφέρεται ως βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις με λειτουργία πλοήγησης.

Ford Fiesta

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα Fiesta που εφοδιάζονται με SYNC 3 διαθέτουν πλέον το σύστημα Rear Occupant Alert, το οποίο υπενθυμίζει στους οδηγούς εάν οι πίσω πόρτες είναι ανοιχτές κατά την εκκίνηση του οχήματος καθώς επίσης και την υπενθύμιση ελέγχου των πίσω καθισμάτων για τυχόν κατοικίδια ή επιβαίνοντες μέσα στο αυτοκίνητο κατά την απομάκρυνσή τους από το όχημα

Με κινητήρες που… ηλεκτρίζουν

Εναρμονισμένο με τα αυστηρά πανευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών ρύπων, το νέο Ford Fiesta διατίθεται πλέον σε όλες τις παραλλαγές του, πλην των εκδόσεων ST, αποκλειστικά με την ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV 48-volt με τον κινητήρα 1.0L Ecoboost σε εκδόσεις με απόδοση 125PS και αυτόματο Powershift κιβώτιο 7 σχέσεων ή μηχανικό 6 σχέσεων, ή 155PS με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην οδηγική απόλαυση.

Στην κορυφή της προϊοντικής πυραμίδας βρίσκεται το νέο Fiesta ST, στο οποίο ο 3κύλινδρος κινητήρας 1.5L EcoBoost αποδίδει πλέον ροπή 320 Nm από τις 1.600 έως και τις 4.000 σ.α.λ., (+10% από το προηγούμενο μοντέλο), και μέγιστη ισχύ 200 PS που σε συνδυασμό εξασφαλίζουν τελική ταχύτητα 230 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,5 δλ.

Με αναβαθμισμένες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού

Η γκάμα του νέου Ford Fiesta ξεκινά πλέον με την πλούσια έκδοση Titanium, ενώ όλοι όσοι επιθυμούν χαρακτηριστικά για σπορ οδήγηση και εμφάνιση, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση ST-Line ή την έκδοση υψηλών επιδόσεων ST.

Εκτός από τις παραπάνω, για ακόμα πιο προχωρημένο στυλ και νότες αποκλειστικότητας, η οικογένεια του νέου Ford Fiesta επεκτείνεται με τις νέες εκδόσεις «Χ» που ενισχύουν την προσωπικότητα των Fiesta Titanium, Active και Fiesta ST-Line με ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό τεχνολογίας, άνεσης και ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών.

Ford FiestaΑποκτήστε το εύκολα με προστασία τιμής και με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς

Η απόκτηση του νέου Ford Fiesta αποδεικνύεται μία εύκολη υπόθεση χάρη στα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που το συνοδεύουν κατά την περίοδο του λανσαρίσματός του στην ελληνική αγορά και σας παρέχουν επιτόκιο 1,99% και έως 60 μηνιαίες δόσεις. Παράλληλα, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε το νέο Ford Fiesta και να το διατηρήσετε σαν καινούργιο για πολλά χρόνια μετά την αγορά του.

Παραγγείλτε το τώρα στο Επίσημο Δίκτυο Ford και επωφεληθείτε από την προστασία τιμής που σας προσφέρει η Ford Motor Ελλάς κατά το κλείσιμο της παραγγελίας σας.