ΜG Motor: Τα μοντέλα και οι τιμές τους (video)

Κοινοποίησε το άρθρο

Η MG ξεκινά την πορεία της στην Ελλάδα, με υψηλούς στόχους, υπερσύγχρονα μοντέλα και δελεαστικές τιμές.

 

Η MG Motor, όπως σας είχε ενημερώσει το gonews.gr στις αρχές του καλοκαιριού, ήρθε στην ελληνική αγορά. Το σημαντικό αυτό γεγονός οφείλεται στο ότι αποτέλεσε μέρος του οράματος του Ομίλου Συγγελίδη (CITROEN, PEUGEOT, OPEL, MAZDA). Ο οποίος προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, συνεχίζει να επεκτείνει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αυτοκινητιστικό οικοσύστημα. Η Syngelidis Automotive Companies αναλαμβάνει τώρα την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή και της MG.

Η MG Motor στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Να θυμίσουμε πως η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα!

Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από «λευκό χαρτί».

Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και οι πωλήσεις της αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό. Ήδη, μετά το πρώτο τρίμηνο του 2023 έχει αναρριχηθεί μέσα στις 20 πρώτες εταιρείες, αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές…δυνάμεις της ευρωπαϊκής αγοράς. Με περισσότερες από 118.000 πωλήσεις μέχρι τον Ιούνιο, η MG μαζί με την TESLA, έχουν την μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών!
Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας. Η οποία περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων, ηλεκτροκίνητων, υβριδικών και βενζινοκίνητων.

Η γκάμα της MG

Το MG ZS είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η MG «συστήνεται» στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα οικογενειακό SUV, με δύο επιλογές βενζινοκινητήρα, 1.0 Turbo και 1.5, δύο αμιγώς ηλεκτρικές και πλουσιότατο εξοπλισμό. Οι τιμές ξεκινούν από 18.950 ευρώ και από 27.950 για το ZS EV.

Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις με ηλεκτροκινητήρες 51 και 64 kWh και για τα δύο.
Το MG4 είναι αυτό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα οι τιμές του ξεκινούν από 24.448 ευρώ, με το όφελος του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά».

Το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση του MG4, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”. Οι τιμές του ξεκινούν από 28.300 ευρώ.

Η μεγαλύτερη και πιο πολυτελής επιλογή της γκάμας είναι το MG HS. To εντυπωσιακό αυτό SUV, προσφέρεται με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων. Οι αντίστοιχες τιμές ξεκινούν από 27.900 και 40.500 ευρώ.

Τις τιμές και τις εκδόσεις όλων των μοντέλων της MG, μπορείτε να δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live το LAMBORGHINI Super Trofeo

  Δείτε live από την πίστα Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, τον δεύτερο αγώνα του 2024, για το LAMBORGHINI Super Trofeo Europe    

O Carlos Sainz στην FORD

O Carlos Sainz Sr. αλλά και ο Nani Roma θα οδηγήσουν τα FORD Raptor στο Ράλι Ντακάρ του 2025       Μετά την αποχώρηση από την AUDI...

Έλληνες οδηγοί: Φοβισμένοι, επιθετικοί με τα…μάτια στο smartphone

  To 80% των Ελλήνων οδηγών υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας, ασχολείται με το smartphone ή το GPS ενώ οδηγεί, ενώ σχεδόν ένας στους δύο βρίζει...

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Πορτογαλίας

  Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με την Coimbra, την εκκίνηση του Ράλι Πορτογαλίας       Στις χωμάτινες διαδρομές της Πορτογαλίας διεξάγεται ο 5ος αγώνας του WRC για 2024....

DS 3 Hybrid για αθόρυβες, οικονομικές αστικές διαδρομές – Τιμές

Tο DS 3 Hybrid, με την αυτοφορτιζόμενη μπαταρία του, μπορεί να καλύπτει περισσότερο από το 50% των διαδρομών σε αστικό κύκλο, αμιγώς ηλεκτρικά. Δηλαδή...

BMW M4 CS : Από τις πίστες στους δρόμους (video)

H BMW M4 CS ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο με αγωνιστικά γονίδια. Το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, αλλά και να προσφέρει...

VIDEO : LOTUS Elise με κινητήρα V8 από Hayabusa ανεβαίνει στο ευρωπαϊκό “Pikes Peak”

Δείτε μια LOTUS Elise με κινητήρα 430 ίππων προερχόμενο από SUZUKI Hayabusa, στη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική ανάβαση της Ευρώπης       Η ανάβαση από το Τρέντο...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Ποια οχήματα περνούν από τεχνικό έλεγχο το 2024 – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....