Πετυχημένος ο χορός του Σωματείου Φανοποιών – Βαφέων Νομού Θεσσαλονίκης

Κοινοποίησε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία, στέφτηκε για ακόμη μια χρονιά, ο ετήσιος Χορός του Σωματείου Αδειούχων Βιοτεχνών Φανοποιών – Βαφέων Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 25η Μαρτίου 2017 στον πολυχώρο εκδηλώσεων ¨Κτήμα Μεϊμαρίδη¨. 

ΧΟΡΟΣ ΔΣ o

 

 

Η καινοτόμος απόφαση της Διοίκησης του σωματείου συνεχίστηκε και φέτος, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του σωματείου να παρευρεθούν στο Xορό με δύο δωρεάν προσκλήσεις.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο Γ. Γραμματέας του σωματείου κος Μαυρίδης Τηλέμαχος, όπου και εκφώνησε τους επίσημους καλεσμένους, τους προέδρους και τα μέλη των Διοικήσεων των σωματείων που παρευρέθηκαν στο Χορό.

Τον ετήσιο Xορό τίμησαν με την παρουσία τους, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Μεταφορών & Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης κος Πάλλας Κωνσταντίνος, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Ψωμιάδης Παναγιώτης, από τη ΓΣΕΒΕΕ ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Βαριάμης Δημήτριος και Γ. Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών ο Γ. Γραμματέας κος Λιαμέτης Βασίλειος, από την ΕΟΒΕΑΜΜ ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Παιδής Δημήτριος, από την ΟΒΣΘ ο πρόεδρος κος Παπαργύρης Ιωάννης, από το ΚΕ.Π.ΚΑ ο πρόεδρος κος Τσεμπερλίδης Νικόλαος και από την Αγωνιστική Ένωση Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. ο πρόεδρος κος Κούπκας Γεώργιος.

Από τα «αδελφά» σωματεία παρευρέθησαν, από το Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδ. Συνεργείων Επισκευής Αυτ/των Ν. Θεσ/νίκης ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κος Αραβίδης Βασίλειος και μέλος Δ.Σ., από το Σύλλογο Πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Κατ/ρχων Οχημάτων Ν. Θεσ/νίκης ο Β’ Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων ο κος Μάλγαρης Κωνσταντίνος, από το Σύνδεσμο Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδ. Συνεργείων Αυτ/των Ν. Αχαΐας ο πρόεδρος κος Μπαρδάκης Νικόλαος και μέλη της Διοίκησης, από την Ένωση Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτ/των & εν γένη Μηχ/των Ελασσόνας ο πρόεδρος κος Ραχαντάς Βασίλειος και μέλος της Διοίκησης, από το Σωματείο Επισκευαστών Επιβατικών Αυτ/των Καρδίτσας ο Αντιπρόεδρος κος Μπάγκος και μέλος της Διοίκησης, από το Σύλλογο Ιδ. Συνεργείων Επισκευής Αυτ/των Μηχ/των Κοζάνης ο πρόεδρος κος Χασιώτης Ευθύμιος, από το Σωματείο Επισκευαστών Αυτ/των Ν. Κορινθίας ο πρόεδρος κος Μποζίκης Αναστάσιος και μέλος της Διοίκησης, από το Σωματείο Ιδ. Συνεργείων Αυτ/των Λαμίας & Περιφέρειας ο πρόεδρος κος Ζαγγανάς Σπυρίδων και μέλος της Διοίκησης καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου κος Παπαποστόλου Νικόλαος, από το Σύλλογο Ιδ. Συνεργείων Επισκευής Αυτ/των & Μηχ/των Ν. Λάρισας ο πρόεδρος κος Παληογιάνης Δημήτριος και μέλη της Διοίκησης, από το Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Παντός Τύπου Οχημάτων Ν. Λάρισας ο πρόεδρος κος Σιωτούλης Ιωάννης, από την Ένωση Βιοτεχνών Μετάλλων Επισκευαστών Αυτ/των Μηχ/των Μοτ/των Ν. Σερρών ο πρόεδρος κος Μπαρακλής Ανδρέας και μέλη της Διοίκησης, από το Σωματείο Επισκευαστών Αμ/των Βαφέων Αυτ/των Σερρών ο πρόεδρος κος Ασημώνης Γεώργιος, από το Σύνδεσμο Ιδ. Συνεργείων Επισκευών Αυτ/των Μηχανημάτων Ηλ/κων Εργ/ριων Τρικάλων ο Γ. Γραμματέας κος Καρακώστας Στέφανος, από το Σωματείο Επισκευαστών Αυτ/των & Συναφών Επ/των Φιλιππιάδας ο πρόεδρος κος Κολιοκήτσος Βησαρίων και μέλος της Διοίκησης, από το ΙΚΤΕΟ Αχαΐας ο πρόεδρος κος Διδάχος Ιωάννης και Β’ Αντιπρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ, από το ΙΚΤΕΟ Λάρισας ο πρόεδρος κος Μπατζογιάννης Χαράλαμπος και μέλη της Διοίκησης, και από την Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδος ο πρόεδρος κος Ευρεμίδης Ελευθέριος. Από τον Κλαδικό Τύπο το παρόν έδωσαν, ο κος Χριστόπουλος Κωνσταντίνος από την εφημερίδα «GO», και από την εφημερίδα «Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου» και του ΙΔΕΕΑ ο ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη κος Γκάτσας Δημήτριος.  Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου κος Αθανάσιος Νικολόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του σωματείου για την ανταπόκριση και τη συμμέτοχή τους στον ετήσιο Χορό, που πάρα τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε ως χώρα και ως κλάδος τα τελευταία χρόνια, ο θεσμός της εκδήλωσης αυτής καθίσταται αναγκαίος για την ενίσχυση της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. ¨Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και η Διοίκηση αυτή, με τη δύναμη που έχει «εισπράξει» από τις τελευταίες εκλογές, συνεχίζει και θα συνεχίζει να διεκδικεί τα δικαιώματα που αφορούν τις ειδικότητες του σωματείου¨, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

17545174 1691825050883701 6763111996457341287 o

Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των φορέων και των σωματείων που τίμησαν με την παρουσία τους το Χορό, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι «ο επισκευαστικός κλάδος είναι δεμένος και ισχυρός».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε προσωπικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του σωματείου καθώς και τη γραμματέα του σωματείου κα Γ. Κοροσιάδου για τη συλλογική δουλειά και προσπάθειά τους, που ως αρωγοί και με ανιδιοτέλεια, σωστά οργανωμένοι και με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, επιτελούν το έργο που τους έχει ανατεθεί για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Διοίκηση και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των μελών και του κλάδου.

Εν συνεχεία, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς, που όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας με ανιδιοτέλεια τις οικονομικές τους ενισχύσεις βοηθούν και ενισχύουν το σωματείο και προέτρεψε τα μέλη να συνεχίζουν να τους στηρίζουν και να τους προτιμούν.

Αναφέρθηκε και πάλι για την υποχρέωση των μελών στην έγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων και στην υποβολή της Ετήσιας Έκθεσης Αποβλήτων καθώς και στην άμεση λειτουργία του site του σωματείου, όπου φιλοδόξει να καταστεί το απαραίτητο «εργαλείο», τόσο για τα μέλη του σωματείου, όσο και για τους καταναλωτές.

Κλείνοντας, ευχήθηκε το 2017 να είναι η χρονιά όπου θα διακατέχει όλους, το πνεύμα της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης και της συνοχής ώστε να αναδειχτούν και επιλυθούν τα κλαδικά προβλήματα.

Τέλος, απονεμηθήκαν εικόνες για την ονομαστική τους εορτή, στον Β’ Αντιπρόεδρο του σωματείου κο Καλογιάννη Ευάγγελο, στον Αναπληρωτή Ταμία του σωματείου κο Βαλασίδη Ευάγγελο καθώς και στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδ. Συνεργείων Επισκευών Αυτ/των Μηχανημάτων Ηλ/κων Εργ/ριων Τρικάλων κο Τζανή Ευάγγελο -που λόγω εκτάκτου γεγονότος δεν μπόρεσε να παραστεί στον χορό – και γι’ αυτό δόθηκε στον Γ. Γραμματέα κο Καρακώστα Στέφανο να του την παραδώσει. 

{gallery}reportaz/xoros{/gallery}