Zion: Το Sport Sedan υδρογόνου από την Spyros Panopoulos Automotive

Κοινοποίησε το άρθρο
Zion

Η εταιρεία του Σπύρου Πανόπουλου μετά το σοκ που προξένησε με το καινοτόμο Chaos, φέρνει στο προσκήνιο το Zion. Ένα Sport Sedan επιδόσεων με καύσιμο το υδρογόνο.   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου

Η ελληνική μυθολογία αρχίζει λέγοντας «Εν αρχή ην το Χάος». Μετά γεννήθηκαν όλα τα υπόλοιπα. Έτσι λοιπόν για την εταιρεία του Σπύρου Πανόπουλου η αρχή έγινε με το Chaos και σταδιακά αποκαλύπτονται και οι υπόλοιποι καρποί με την φιλοδοξία η εταιρεία να πρωταγωνιστήσει στον χώρο του αυτοκινήτου, αφήνοντας την σφραγίδα της.

Zion

Ο δεύτερος καρπός ακούει στο όνομα Zion και πρόκειται για ένα πολυτελές αυτοκίνητο, με τεχνολογία κυψελών υδρογόνου. Με βάση τη μέθοδο Anadiaplasis, οι κυψέλες υδρογόνου είναι πιο ανθεκτικές και παρέχουν εξαιρετική απόδοση με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Zion

Διαθέτει μοναδική σχεδίαση τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό, βασισμένο σε minimal αισθητική με προσαρμοσμένα μέρη χειρισμού, χειριστήρια επαυξημένης πραγματικότητας και πολυμέσα touchpad.

Μια μοναδική πρόταση για να καλύψει την ανάγκη μιας σύγχρονης οικογένειας ως ένα πολυτελές αυτοκίνητο 5 θέσεων.

Zion

Ο Σπύρος Πανόπουλος δημοσίευσε και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, για το οποίο επίσης θα διατεθούν δυο εκδόσεις.

ZionΗ πρώτη θα αποδίδει 680 ίππους με το 0-100 να χρειάζεται μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία θα είναι 780 χιλιόμετρα. Η δεύτερη έκδοση μπορεί να χαρακτηριστεί ως «καυτή» καθώς θα αποδίδει 1.750 ίππους με το 0-100 μόλις σε 1.8 δευτερόλεπτα και εύρος αυτονομίας 1.350 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 2.298 κιλά, φοράει ζάντες 22 ιντσών. Το μήκος όπως δήλωσε η εταιρεία είναι 5.030 mm, το πλάτος 2.040 mm, το ύψος 1.345 mm και το μεταξόνιο 2.298 mm.