Mε το σταγονόμετρο βλέπουμε το νέο Hyundai KONA

Κοινοποίησε το άρθρο

Πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότηταένα νέο βίντεο που δείχνει περαιτέρω σχεδιαστικέςλεπτομέρειεςτου ολοκαίνουργιου KONA, του νεότερου SUV στη γκάματων μοντέλων της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Mε το σταγονόμετρο βλέπουμε το νέο Hyundai KONA

Το KONA συνεχίζει τη νέα σχεδιαστικήφιλοσοφία της Hyundai Motor, προσφέρονταςέναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίεςέναν μοναδικό συνδυασμό στην κατηγορία sub-compact SUV.

Η σχεδιαστικήγραμμή του ολοκαίνουργιου KONA τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρέςγραμμές. Η ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμακαι τουςδιπλούς προβολείς του. Το ΚΟΝΑ διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα τηςοικογένειας τηςHyundai Motor.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το KONA διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ένα νέο χαρακτηριστικό– για πρώτη φορά σε ένα Hyundai – είναι η εξαιρετικά φωτεινήοθόνητου, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίεςστον οδηγό.

kona1

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο Hyundai KONA θα είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον. Το teaser video, αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με το ολοκαίνουργιο Hyundai KONA πριν από την παγκόσμια παρουσίασή του και μπορείτε να το δείτε παρακάτω…

https://www.youtube.com/watch?v=vuw4NKMdMCU&feature=youtu.be