PEUGEOT Rent A Car Event 2016

Κοινοποίησε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου το Peugeot Rent A Car event 2016 στις εγκαταστάσεις της Peugeot Γιαννίρης.

Το παρών έδωσαν δεκάδες επαγγελματίες από τον χώρο του Rent A Car ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία ανθρώπων από τον κλάδο των σχολών οδηγών. Συνολικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 50 εταιρείες από τον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ την Peugeot Ελλάς εκπροσώπησαν οι κκ. Μ. Μαντονανάκη, Γ. Παππάς και ο Γ. Αλπός.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα συντήρησης Peugeot ECOEXPERT στην Peugeot Γιαννίρης!

Όπως δήλωσε κ. Μιχάλης Γιαννίρης «Είναι μεγάλη η χαρά να σας έχουμε κοντά μας και σας ευχαριστούμε που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας τιμάτε με την παρουσία σας». Ο κ. Παππάς από την πλευρά του, ανέλυσε την γκάμα των μοντέλων της Peugeot και τα πακέτα που αφορούν στο Rent A Car, ενώ ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την συμμετοχή τους στο event.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, η Γιαννίρης ΑΕ επεφύλασσε μια έκπληξη στους καλεσμένους, καθώς κλήρωσε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Ecomoving Voltage. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Μάνος Αναγνωστόπουλος, δημοσιογράφος στο χώρο της αυτοκίνησης, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 104,7.

DSC 4363