Προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche

Κοινοποίησε το άρθρο

Για τρίτη συνεχή χρονιά, στη Μοτοδυναμική, Porsche Hellas, σχεδιάσανε και υλοποιούνε τα ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche

Στόχος είναι να φροντίσουνε την Porsche σας με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, αφενός να συνεχίζει να σας προσφέρει την απόλαυση που έχετε συνηθίσει από μια Porsche, αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία στο αυτοκίνητο σας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που σας εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητό σας, παραμένει μοναδικό και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης που σας προτείνουνε, εγγυώνται την αυθεντικότητα της Porsche σας, κρατάνε σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζουνε εντέλει στους πελάτες ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.