DS AERO SPORT LOUNGE: Για ταξίδια business class

Κοινοποίησε το άρθρο
Με το DS AERO SPORT LOUNGE, η DS Automobiles φέρνει μια νέα μορφή αυτοκινήτων. Ξεχωριστή μα και φιλόξενη, με συγκρατημένες διαστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευρύχωρη, συνδυάζοντας την πρόκληση έντονων συναισθημάτων, με την κορυφαία τεχνολογική προσέγγιση, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μια από τις καλύτερες εκδοχές που μπορεί να φανταστεί κανείς για το μέλλον της αυτοκίνησης.
Με τις αναλογίες και τις διαστάσεις του, το DS AERO SPORT LOUNGE καθοδηγεί τη ροή του αέρα γύρω από το αμάξωμά του, με τρόπο ιδανικό. Το μήκος των 5,0 μέτρων και η γραμμή της οροφής, μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση, καθώς ο αέρας διοχετεύεται από την μπροστινή γρίλια στις πλευρικές αεροδυναμικές λεπτομέρειες, μέσα στις οποίες λογίζονται και οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 23 ιντσών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Πορτογαλίας

  Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με την Coimbra, την εκκίνηση του Ράλι Πορτογαλίας       Στις χωμάτινες διαδρομές της Πορτογαλίας διεξάγεται ο 5ος αγώνας του WRC για 2024....

DS 3 Hybrid για αθόρυβες, οικονομικές αστικές διαδρομές – Τιμές

Tο DS 3 Hybrid, με την αυτοφορτιζόμενη μπαταρία του, μπορεί να καλύπτει περισσότερο από το 50% των διαδρομών σε αστικό κύκλο, αμιγώς ηλεκτρικά. Δηλαδή...

BMW M4 CS : Από τις πίστες στους δρόμους (video)

H BMW M4 CS ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο με αγωνιστικά γονίδια. Το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, αλλά και να προσφέρει...

Η γρίλια μετατρέπεται σε οθόνη γύρω από το έμβλημα και προβάλλεται το logo, DS AUTOMOBILES. Εκεί βρίσκονται και δύο “κρυμμένα μάτια”, τα οποία έχουν μια σειρά από αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες από το δρόμο και τροφοδοτούν με τεράστιους όγκους δεδομένων τις μονάδες διαχείρισης του αυτοκινήτου.

Από την άλλη, τα DS MATRIX LED VISION Projectors σε ρόλο φωτιστικών σωμάτων συνδυάζονται με τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας και το DS LIGHT VEIL, τα φωτιζόμενα φύλλα που μας προϊδεάζουν για τη μελλοντική “υπογραφή” της DS Automobiles.

Ανάμεσα στα καθίσματα, το υποβραχιόνιο λειτουργεί σαν οδηγός: Διαβάζει και ανταποκρίνεται σε εντολές μέσω χειρονομιών. Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα της εξέλιξης στα στοιχεία εξοπλισμού του αυτοκινήτου, που έχει προκύψει από τη συνεργασία με την Ultraleap, μια start-up εταιρεία με έδρα στη Silicon Valley.

Το DS AERO SPORT LOUNGE αποτελεί ένα preview από το μέλλον των cockpits των αυτοκινήτων. Ο συνδυασμός των Leap Motion και Ultrahaptics, κάνει την “απάντηση” στις χειρονομίες/κινήσεις να περιλαμβάνει και ένα είδος παλμού από μικρά ηχεία που εκπέμπουν συγκεκριμένη συχνότητα και  μια “χειροπιαστή” αίσθηση για τον επιβάτη που κάνει τη χειρονομία/κίνηση.