Το «Project Panther» είναι μια σπουδή της Ares Design η οποία δείχνει μια μίξη της κλασσικής De Tomaso Pantera με μια Huracán. Πρόκειται για το τρίτο αυτοκινήτου που κατασκευάζει η εταιρία από την Modena σε συνεργασία με την St. Agata και υπό την επίβλεψη του πρώην αφεντικού της Lotus Dany Bahar.

Ο πάνθηρας θα κατασκευαστεί σε έναν νέο εργοστάσιο όμως δεν υπάρχουν ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η υπόθεση εργασίας λέει κινητήρα της φετινής Lamborghini Huracan δηλαδή τον 5.2 λίτρων V10 με ίσως λίγο παραπάνω ιπποδύναμη και ροπή. Έτσι ο Πάνθηρας ίσως αποτελέσει κίνδυνο για το ρεκόρ πίστας στο Nürburgring. Με ή χωρίς ρεκόρ το αιλουροειδές από την Modena είναι πανέμορφο.












![Audi RS 6 Wagon Project Phoenix [+video]](https://gonews.gr/wp-content/uploads/2018/02/gonews-ABT-Audi-RS-6-Plus-Project-Phoenix-Jon-Olsson-2-100x70.jpg)


