Η νέα Ducati Multistrada V4 στην Ελλάδα (ΤΙΜΕΣ)

Κοινοποίησε το άρθρο
DUCATI_MULTISTRADA_V4_S___05

Η νέα Ducati Multistrada V4 έφτασε στην Ελλάδα και βρίσκεται στο Ducati Athens και στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ducati σε όλη την Ελλάδα

Η θρυλική μοτοσυκλέτα της Ducati, στην τέταρτη γενιά της, συνδυάζει επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα με μοναδική άνεση και ευελιξία, επιδεικνύοντας εξαιρετική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες

Ο κινητήρας V4 Granturismo προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία και αντοχή στη νέα Multistrada, με ρεκόρ διαστημάτων συντήρησης

Η νέα Ducati Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ducati σε όλη την Ελλάδα, με προτεινόμενη λιανική τιμή από 20.600 € και εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών.

Παράλληλα, διατίθεται και με το πρόγραμμα DUCATI4U, με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση σε έως και 60 μήνες.

Η Ducati συμπλήρωσε τις 50 νίκες στο MotoGP

Από την πρώτη της γενιά, το 2003, η Multistrada της Ducati ταυτίστηκε με αυτό που υπόσχεται το όνομά της: μία μοτοσυκλέτα για κάθε δρόμο, “multi strada”.

DUCATI_MULTISTRADA_V4_S___05

  • Είναι “Sport” επειδή είναι ελαφριά και compact, διαθέτει 170 ίππους, ηλεκτρονικά βοηθήματα MotoGP και ένα ευέλικτο σασί για μια συναρπαστική οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα.

 

  • Είναι “Touring” χάρη στα μεγάλα διαστήματα συντήρησης που ορίζονται κάθε 60.000 χλμ., την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια ανάπτυξης για κορυφαία άνεση και ασφάλεια.

Το νέο μοντέλο, που μόλις έφτασε στην Ελλάδα, προσφέρει αυτήν την αίσθηση και την ευελιξία στον μέγιστο βαθμό.

Μία μοτοσυκλέτα σπορ αλλά άνετη, ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε οδική κατάσταση, άσφαλτο ή χωματόδρομο, με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ολοκαίνουργιο κινητήρα Granturismo 170 ίππων, με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή για επιμηκυμένα διαστήματα συντήρησης.

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της νέας Multistrada V4: http://www.ducati.gr/assets/media/PDF/5712.pdf