Η νέα BMW M2 Coupe Edition Black Shadow

Κοινοποίησε το άρθρο

Η αγωνιστική τεχνολογία και μία δυναμική σχεδίαση προσανατολισμένη στις επιδόσεις βοηθούν την BMW M2 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 199 g/km) να διεκδικήσει μία εξαιρετική θέση στην premium compact κατηγορία. Η αποκλειστική BMW M2 Coupe Edition Black Shadow δίνει έμφαση στις επιδόσεις του ισχυρού, σπορ αυτοκινήτου με τα κατάλληλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Η ειδική έκδοση θα διατίθεται από τον Απρίλιο του 2018.

Η BMW M2 γοητεύει με την ακρίβεια συμπεριφοράς και την συναρπαστική επιτάχυνση. Ο straight six κινητήρας των 272 kW/370 hp, η κλασική πίσω κίνηση και η τεχνολογία ανάρτησης που είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της μάρκας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Με το προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, η BMW M2 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, η BMW M2 έγινε bestseller, κατακτώντας και νέα target groups. Με πωλήσεις περισσότερες από 12.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής της, η BMW M2 έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο της BMW M το 2017.

Η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow διαθέτει επιλεγμένα στιλιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν την δυναμική εμφάνιση του κορυφαίου ‘αθλητή’. Η ειδική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με την εξωτερική απόχρωση Sapphire Black metallic. Επιπλέον, black matt σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών με σχέδιο ακτίνων Y και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω υπογραμμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση του compact coupe.

Τα χαρακτηριστικά αυτά ολοκληρώνονται με εξωτερικούς καθρέπτες σε φινίρισμα carbon, μάσκα M και διακοσμητικές μπάρες για τα πλαϊνά πάνελ σε high-gloss black. Με πίσω διαχύτη από carbon και διακοσμητικά σε black-chrome για τις κλασικές, διπλές απολήξεις εξάτμισης M, που είναι επίσης ενσωματωμένες και τις δύο πλευρές στην πίσω ποδιά, η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow προσθέτει νέες πινελιές εμπνευσμένες από τους αγώνες.

Η BMW M2 Black Edition θα διατίθεται από τον Απρίλιο του 2018.