Η νέα γενιά του MINI Countryman

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το νέο MINI Countryman, η παραδοσιακή Βρετανική μάρκα συνεχίζει την προσπάθεια κατάκτησης νέων target groups. Ακόμα και στην πρώτη γενιά του, το MINI Countryman ήταν πρωτοποριακό.

Ως το πρώτο μοντέλο με εξωτερικό μήκος πάνω από τέσσερα μέτρα, μεγάλη πίσω πόρτα, πέντε καθίσματα και τετρακίνηση, έθεσε τις βάσεις για την πολύ επιτυχημένη πορεία της μάρκας στην πολυτελή compact κατηγορία. Το MINI Countryman συγκεντρώνει τώρα σχεδόν το 30% των νέων ταξινομήσεων της μάρκας σε όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024

Με τη συμμετοχή 80 αυτοκινήτων, που είχαν προορισμό τις Σπέτσες, διοργανώθηκε, για άλλη μια φορά το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ φέρνοντας εικόνες από άλλες εποχές,...

Ε65 : Στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας

Δύο σημαντικά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ε65 παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα τις ταχύτερες μετακινήσεις σε προορισμούς της Κεντρικής Ελλάδας     Με την παράδοση στην κυκλοφορία του...

OPEL Grandland 2024 : Η επόμενη ημέρα (video)

Με το νέο Grandland ολοκληρώνεται ο εξηλεκτρισμός της OPEL, ενώ παράλληλα εμφανίζονται πολλά από τα «φουτουριστικά» στοιχεία που θα έχουν πλέον τα μοντέλα της...

Το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μέλος της οικογένειας MINI ανεβάζει τον πήχη στους τομείς της διασκεδαστικής οδήγησης και της εξατομικευμένης φινέτσας με το αμίμητο στυλ της πολυτελούς Βρετανικής μάρκας. Αισθητική ανανέωση, ελκυστικός νέος εξοπλισμός και καινοτόμες τεχνολογίες αναβάθμισης λειτουργιών και συνδεσιμότητας προάγουν το κύρος του νέου MINI Countryman στην πολυτελή compact κατηγορία.

Ο στιβαρός χαρακτήρας, το ευρύχωρο, ευέλικτο εσωτερικό με πέντε καθίσματα κανονικών διαστάσεων και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 το καθιστούν ένα αναμφισβήτητα χαρισματικό όχημα παντός εδάφους που θέλεις να οδηγήσεις όχι μόνο σε καθημερινές διαδρομές αλλά και σε μακρινά ταξίδια περιπέτειας σε συνθήκες off-road.

Το προηγμένο πνεύμα του νέου MINI Countryman αντανακλάται σε μία plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου καθώς και στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected. Επιπλέον, οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι περισσότερες από ποτέ με νέες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ ΜΙΝΙ.

Με το νέο MINI Countryman, η παραδοσιακή Βρετανική μάρκα συνεχίζει την προσπάθεια κατάκτησης νέων target groups. Ακόμα και στην πρώτη γενιά του, το MINI Countryman ήταν πρωτοποριακό. Ως το πρώτο μοντέλο με εξωτερικό μήκος πάνω από τέσσερα μέτρα, μεγάλη πίσω πόρτα, πέντε καθίσματα και τετρακίνηση, έθεσε τις βάσεις για την πολύ επιτυχημένη πορεία της μάρκας στην πολυτελή compact κατηγορία. Το MINI Countryman συγκεντρώνει τώρα σχεδόν το 30% των νέων ταξινομήσεων της μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει αισθητά βελτιωμένη ευρυχωρία, ευελιξία και οδηγική άνεση. Επιπλέον, το MINI Countryman υπήρξε πρωτοπόρος υποστηρίζοντας το όραμα της μάρκας για μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, με το γνώριμο στυλ ΜΙΝΙ.

Το plug-in υβριδικό μοντέλο MINI Cooper SE Countryman ALL4 συνδυάζει επαναστατική απόδοση και σύστημα τετρακίνησης για υβριδικό όχημα και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής διασκεδαστικής οδήγησης.