Στο γκαραζ του Lewis Hamilton

Κοινοποίησε το άρθρο

Πολλά κείμενα που αφορούν στον Hamilton ξεκινούν πως “…όπως και να νιώθει κανείς για αυτόν θα πρέπει να του αναγνωριστεί το τίνα ή το τάδε”. Τυχαίο; Προφανώς όχι, ανεξάρτητα λοιπόν από τον χαρακτήρα του, ενδιαφέρoν παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα που έχει σταθμευμένα στο γκαράζ.

Ο καθαρής αξίας 207 εκατομμυρίων παγκόσμιος πρωταθλητής έχει προφανή έρωτα με τα αυτοκίνητα. Το πρώτο του ήταν ένα Mini Cooper του οποίου ακολούθησε η αγορά μιας  Mercedes-Benz C200. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το γκαράζ του γέμισε με δύο  Shelby Cobra, μια Shelby GT500 του 1967, μια  Ferrari 599 SA Aperta, δύο LaFerrari (μια κόκκινη  coupe και μια λευκή Aperta), μια McLaren P1 και μια  Pagani Zonda 760.

Για αυτά που έχει λέει πως η Zonda έχει εκπληκτικό ήχο αλλά καταστροφική στην οδήγηση, η  Shelby Mustang είναι πανέμορφη αλλά σκουπίδι στον δρόμο. Γενικά προσπαθεί να κρατά το οδόμετρο χαμηλά για ευνόητους λόγους έτσι έχει και χρησιμοποιεί φορτηγό μεταφοράς στο Los Angeles για τις μεγάλες αποστάσεις.

Όταν για παράδειγμα οδηγήσει μια από τις Ferrari καλεί το φορτηγό να την επιστρέψει στο σπίτι. Στα αυτοκίνητα που θα ήθελε να έχει συγκαταλέγονται η Mercedes-Benz 300 SL Gullwing και η  Ferrari 250GT California Spyder.