Το νέο Auris με περισσότερες λεπτομέρειες

Κοινοποίησε το άρθρο

Με 45 εκατομμύρια πωλήσεις η Toyota Corolla και πλέον το Auris έχει μια ευθύνη απέναντι στον παγκόσμιο καταναλωτή που σημαίνει πως πρέπει να εξελίσσεται χωρίς να  «σοκάρει».

Η νέα Corolla (στην Αμερική ) ξεμύτισε από το  Javits Center της Νέας Υόρκης και αγαπήθηκε άμεσα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας του ειδικού τύπου που την χαρακτήρισαν ένα ονειρεμένο hatch πόλης.

Λογική τιμή, σωστό μέγεθος και με σχεδιαστική υπεροχή θα μπορούσε άνετα να το παρκάρει κανείς στα μοδάτα Club στην παραλία Brighton. Ενδιαφέρον πρέπει να έχει και ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας (για την συγκεκριμένη αγορά ) του οποίου δεν ανακοινώθηκε ροπή και ιπποδύναμη αλλά οι ιθύνοντες προϊδεάζουν για αριθμούς που θα εκπλήξουν.

Χειροκίνητο κιβώτιο έξι  ταχυτήτων ή μεταβαλλόμενο αυτόματο CVT, πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) και βελτιωμένες σπορ αναρτήσεις που το κάνουν να μοιάζει έτοιμο να αγωνιστεί. Η Corolla ή Auris θα ξεκινήσει το ταξίδι της το καλοκαίρι του 2018 και στόχος είναι οι 45 εκ. Corolla να γίνουν πενήντα συν.